Braziliaanse billift - bilvergroting met eigen vet (lipofilling) : “brazillian butt”


Bij een Braziliaanse billift wordt vet weggezogen uit een deel van het lichaam en ingespoten in de billen. Deze ingreep is dus een bilvergroting met eigen vet.Een bilvergroting waarbij lichaamseigen vetweefsel wordt gebruikt wordt verwarrend genoeg niet een Braziliaanse bilvergroting genoemd, maar meestal Braziliaanse billift. Bij een Braziliaanse billift worden de billen echter niet gelift zoals bij een billift, maar vergroot door middel van een vettransplantatie. Bij een vettransplantatie wordt lichaamseigen vetweefsel binnen het lichaam verplaatst door middel van lipofilling. Wie bijvoorbeeld overtollig vet op de buik heeft, en naar eigen zin te weinig in de billen, kan dit vet  laten verplaatsen van de buik naar de billen. De arts zal het vet wegzuigen, en vervolgens in de billen inspuiten. Of je een geschikte kandidaat bent voor vettransplantatie zal in samenspraak met de arts worden besloten. Meestal zijn er 2 behandelingen nodig om een mooi resultaat te krijgen.
 

bilvergroting liposuctie lipofilling billen vet verplaatsen

Redenen

Er zijn verschillende redenen mogelijk voor een bilvergroting. Zo kan het zijn dat de billen van zichzelf al niet stevig zijn, of zijn gaan hangen door gewichtsverlies / na een zwangerschap. Bij anderen zijn de billen simpelweg te plat of te klein. Het gevolg daarvan is dat er weinig diepteverschil in de taillering te zien is. De benen lopen als het ware te veel recht door in de rug, zowel en profil als en face. De natuurlijke vormen ontbreken zodoende enigszins.

Intake

Tijdens het gratis intake gesprek wordt bekeken of u gezond genoeg bent voor deze ingreep. Tevens zal de arts onderzoeken of er voldoende vet kan worden verwijderd om een succesvolle lipofilling uit te voeren. Na het intake gesprek krijgt u van ons een informatiemap met alle instructies die u vooraf en na de ingreep dient te volgen voor een optimale genezing.

De operatie

Liposuctie en lipofilling vinden op dezelfde dag plaats. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er ook maar één keer een genezingsproces nodig is. De ingrepen worden onder plaatselijke verdoving en poliklinisch uitgevoerd. U kunt daarom dezelfde dag weer naar huis. Een combinatieoperatie liposuctie en lipofilling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Na de operatie

Na de operatie kunt u rustig bijkomen op onze verkoeverkamer. U krijgt een drukpak aangemeten, dat u nog 2 weken na de operatie moet aanhouden. Het resultaat is direct zichtbaar, echter het eindresultaat zal pas na 2 tot 3 maanden na de operatie goed zichtbaar zijn.

Voor meer informatie over de afzonderlijke behandelingen kunt u elders op de site kijken:

Informatie lipofilling

Informatie liposuctie

Tenslotte

In het bovenstaande hebben wij geprobeerd u in te lichten over de ingreep. Een dergelijke beschrijving kan echter nooit volledig zijn en betreffende de resultaten kunt u daarom geen garantie ontlenen uit het bovenstaande.

Mocht u nog vragen hebben, maakt u dan telefonisch een afspraak voor een gesprek met een van onze artsen. Wij zijn gaarne bereid om al uw vragen te beantwoorden.

Cosmetische chirurgie is geen exacte wetenschap; wij kunnen het resultaat van uw operatie niet garanderen doch streven uiteraard naar een zo optimaal mogelijke behandeling.

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor een intake voor een bilvergroting: Rotterdam, Tilburg en Haaglanden. De ingreep zelf zal in Rotterdam plaatsvinden.

Prijslijst bilvergroting (braziliaanse billift)

Intake € 50,-
   
Eerste behandeling € 2.600,-
Tweede behandeling € 2.200,-
   

 

Alle tarieven zijn inclusief verschuldigde BTW.

Een BTW vrijstelling zal uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die op medische indicatie worden uitgevoerd. Bij het ontbreken van een medische indicatie is 21% BTW verschuldigd. De beoordeling hiervan ligt bij de behandelend arts.

 

 

afspraak maken   

Bel mij terug

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

 

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.