Voorkom volumeverlies en behoud een jonge uitstraling

volumeverlies stylageEen aantrekkelijk gezicht kenmerkt zich door de juiste contouren en verhoudingen. Naarmate we ouder worden, zullen de verhoudingen steeds meer verstoord worden door volumeverlies. Ingevallen wangen en hangende huid geven het gezicht een vermoeide en verouderde uitstraling. Onze cosmetisch specialisten weten precies hoe je het volumeverlies kunt herstellen en de juiste contouren van het gelaat kunt accentueren.

Oorzaken van volumeverlies

Rimpels en volumeverlies zijn het gevolg van een aantal processen die het lichaam bij veroudering doormaakt. De natuurlijke aanmaak van collageen neemt jaarlijks af als we de 25 jaar zijn gepasseerd. Collageen houdt de huid soepel, stevig en veerkrachtig en is dus zeer belangrijk voor het volume. Naast het verlies van collageen ontstaat ook verlies of verplaatsing van vet in de huid. De zwaartekracht, stress en schade door UV hebben allemaal invloed op deze processen. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt daar ook nog bij dat onze botten en spieren ook veranderen en kunnen bijdragen aan een verouderd gelaat.

Volume toevoegen met fillers

Onze cosmetisch arts kan volume toevoegen door middel van fillers. We werken graag met de producten van Stylage omdat het effect daarvan langer aanhoudt. Onze artsen zijn getraind om de verhoudingen van het gezicht te behouden, zodat het resultaat natuurlijk oogt. De holtes bij de slaap en rond de wenkbrauwen kunnen worden opgevuld waardoor de huid strakker komt te staan. Automatisch worden de rimpels in deze zones dan ook minder. Daarnaast kan ook de verslapte kaaklijn strakgetrokken worden door op de juiste plaatsen op te vullen. Soms is het voor het mooiste resultaat ook nodig om naast fillers ook met botox te werken.

Veilig en natuurlijk

De fillers die we gebruiken bevatten hyaluronzuur. Het grote voordeel daarvan is dat hyaluronzuur al in de huid voorkomt, waardoor de kans op een allergische reactie klein is. Bovendien worden de ingespoten fillers op termijn vanzelf door het lichaam afgebroken. Een behandeling met fillers is dus veilig en natuurlijk.

stylage fillers

Stylage

Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Door de verschillende samenstellingen van de varianten is Stylage effectief bij het opvullen van alle soorten rimpels en het herstellen van volume. De cosmetisch arts van Polikliniek de Blaak zal je adviseren in de keuze uit Stylage S, M, L, X of XXL.

Advies

Wil je meer weten over de mogelijkheden om volumeverlies te verminderen door middel van filler? Maak dan een afspraak met een van de cosmetisch artsen van Polikliniek de Blaak in Rijswijk, Tilburg of Rotterdam. Tijdens het consult kun je jouw wensen bespreken en ontvang je een behandelvoorstel.

Afspraak maken085 - 488 17 00