Ultherapie in Rotterdam

Bij onze huidtherapeuten in Rotterdam kun je nu ook terecht voor Ultherapie®. Deze behandeling wordt uitgevoerd bij ons dochterbedrijf Signé Clinics. Dit is de manier om huid te liften en te verstrakken zonder cosmetische ingreep.

Ultherapie RotterdamWat is Ultherapie

Ultherapie is een nieuwe techniek die de huidtherapeut gebruikt om de huid te verbeteren. Met ultrageluid, ook bekend van o.a. echo/duplex onderzoek wordt de huid aangepakt. De behandelaar kan op een beeldscherm zien hoe de huid is opgebouwd en op welk niveau behandeling nodig is. Er wordt vervolgens energie afgegeven op precies de juiste diepte onder de huid zodat een liftend effect ontstaat. Het oppervlak van de huid wordt daarbij niet beschadigd. De aanmaak van nieuw collageen wordt door de warmte van het apparaat gestimuleerd. Gedurende een langere periode na de behandeling zal de huid verstrakken en wordt het liftend effect steeds beter zichtbaar.

Pluspunten Ultherapie

Behandeling met Ultherapie heeft een aantal grote voordelen. In vergelijking met cosmetische chirurgie zoals de Facelift is het voordeel dat er geen operatieve ingreep nodig is. Bovendien wordt de huid niet beschadigd aan het oppervlak, waardoor er geen downtime nodig is. Ultherapie is zeer effectief en veilig. Er is vaak slechts een behandeling nodig voor een mooi resultaat. Vrijwel het volledige gezicht en de hals kunnen worden behandeld.

Voor wie

Voor iemand met een gezichtshuid die er niet zo stevig meer uitziet, rimpels heeft en vaak ook slap aanvoelt, is Ultherapie een zeer geschikte behandeling. Laaghangende wenkbrauwen, afhangende oogleden en verslapping van de kaaklijn zijn vaak de eerste tekenen van een verouderde huid. Tijdens het gratis consult zal onze huidtherapeut de huid beoordelen en je krijgt een advies op maat om de huid te liften en verstrakken.

Comfortabel

Onze huidtherapeuten doen er alles aan om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten voelen. De meeste klanten vinden de behandeling nauwelijks pijnlijk. De lichte prikkelingen die je voelt kunnen we eventueel ook enigszins verdoven.

Na de behandeling

Een Ultherapie behandeling is geen ingrijpende behandeling. He is mogelijk dat de huid wat rood en gevoelig aanvoelt na de behandeling. Dit verdwijnt na een aantal dagen. In het begin is het resultaat nog niet direct te zien. Na drie tot zes maanden wordt het optimale resultaat van de behandeling zichtbaar.

Direct een afspraak maken voor een gratis consult kan via Signé Clinics, telefoonnummer 085-4881788.