Huidverbetering bij de expert

huidverbeteringOnze huid krijgt heel wat te verduren, zowel in de zomer als in de winter. Zaken als leeftijd, stress en omgevingsfactoren zijn bovendien factoren die ertoe kunnen leiden dat de huid minder stralend en slapper wordt.  Iemand kan er daardoor ouder uitzien dan hij of zij zich voelt. Bij Polikliniek de Blaak in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg zijn de huidtherapeuten experts in huidverbetering. Zij weten als geen ander hoe je de huid er weer jonger kunt laten uitzien.

De huidtherapeut

De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid. Huidtherapie is een vierjarige HBO-bachelor opleiding waarin huidverbetering en behandeling van huidproblemen centraal staan. Huidtherapeuten zijn dus professionals met een hoog kennisniveau en veel praktijkervaring.

Mogelijkheden van huidverbetering

De huidtherapeut behandelt klachten zoals acne, acnelittekens, couperose, rosacea, grove poriën, onzuivere huid, pigmentvlekken, ongewenste haargroei,  kleine lijntjes en rimpels en nog veel meer. Bij Polikliniek de Blaak bieden we een uitgebreid pakket aan behandeltechnieken:

Je krijgt tijdens een eerste consult advies over welke behandeling past bij jouw wensen en huidklachten.

Consult

Onze huidtherapeut neemt ruim de tijd voor het eerste consult. De huid wordt onderzocht en je kunt je wensen en klachten bespreken. Je kunt alle vragen stellen over jouw huidklachten en de behandeling.

Zelf je huid verbeteren

Naast de behandelingen die je bij een huidexpert kunt laten uitvoeren kun je zelf ook veel doen om je huid stralend te houden. Onze tips voor een goede huidverzorging zijn:

  1. Smeer je altijd in met zonnebrandcrème als je langer dan een half uur naar buiten gaat.
  2. Drink voldoende water (2 liter per dag) en eet voldoende groente en fruit.
  3. Reinig je huid ‘s ochtends en ’s avonds zodat de poriën niet verstopt raken.
  4. Gebruik een vocht inbrengende crème.
  5. Slaap voldoende want ook je huid heeft rust nodig.

Als je je aan deze tips houdt zul je zien dat je huid na verloop van tijd mooier en glanzender wordt.

Afspraak maken voor huidverbetering

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van huidverbetering voor jouw huid? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies op maat van een van onze huidtherapeuten in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg. Na het consult weet je wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten na de behandeling. De huidtherapeut zal je ook een inschatting geven van de te verwachten kosten. Een afspraak maken bij Polikliniek de Blaak kan telefonisch op nummer 085-4881700.

huidverbetering door huidexpert