Ooglidcorrectie Den Haag voor € 699,-

ooglidcorrectie den haagOverweeg je een ooglidcorrectie en woon je in Den Haag? Polikliniek de Blaak Haaglanden heeft een leuke aanbieding: bovenooglidcorrectie €699,- voor beide ogen.

Artsen in Den Haag

In de regio Den Haag kun je voor een ooglidcorrectie terecht bij drs. Den Hengst of drs. Boonen. Beide artsen hebben veel ervaring in het uitvoeren van deze ingreep. Onze vestiging in Rijswijk heeft het ZKN Keurmerk. Dit houdt in dat de kliniek ieder jaar gecontroleerd wordt door een keuringsinstantie op alle kwaliteitseisen van het ZKN. Het keurmerk is voor patiënten een bewijs dat er een goed werkend kwaliteitssysteem is binnen de organisatie. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden de behandelingen, intakeprocedure, veiligheid van apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid jaarlijks getoetst.

Bovenooglidcorrectie in de praktijk

Heb je last van hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijnklachten of zie je er ouder uit dan je jezelf voelt? Dan kan een bovenooglidcorrectie uitkomst bieden. Een bovenooglidcorrectie wordt ook wel blepharoplastiek genoemd. Tijdens de ingreep wordt een stukje overtollige huid verwijderd waardoor het bovenooglid weer strakker wordt. Het kleine litteken wordt zo geplaatst dat dit in de plooi van het ooglid wegvalt.

Consult en ooglidcorrectie in Den Haag

Niet iedereen is geschikt voor deze behandeling. Soms zijn andere behandelingen meer geschikt zoals huidtherapie. Tijden het consult (€50,-) zal de arts de ogen onderzoeken en de wensen en verwachten met de cliënt bespreken. Als de ooglidcorrectie een goede optie is zal er een afspraak gemaakt worden voor de operatie. De ingreep zal plaatsvinden op onze vestiging in Rijswijk. De bovenooglidcorrectie is een kleine ingreep en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Na de ingreep komt de cliënt even tot rust in de uitslaapkamer en kan daarna naar huis. Na enkele weken verdwijnen de zwellingen en wordt het resultaat zichtbaar.

Afspraak maken

Cliënten voor bovenooglidcorrectie uit Den haag worden op onze polikliniek in Rijswijk ontvangen voor consult en behandeling. Een afspraak maken kan telefonisch op telefoonnummer 085-4881700