Liposuctie in Rijswijk en Den Haag

liposuctie rijswijk den haagHeb je wat overtollig vet op de buik, bovenbenen, heupen of billen? Een liposuctie of liposculptuur in Rijswijk – Den Haag biedt uitkomst. Bij Polikliniek de Blaak ben je verzekerd van ervaren en vakkundige artsen in een kliniek met het ZKN keurmerk.

De liposuctie behandeling

Bij een liposuctie worden de vetcellen onder de huid volledig verwijderd. Dit heeft een forse figuurverbetering tot gevolg. De verwijderde vetcellen groeien na de liposuctie ook niet meer terug op dezelfde plaats. Het resultaat is daardoor dus blijvend.

Het verwijderen van de vetcellen doet de cosmetisch arts met een zuigbuisje. Het te behandelen gebied wordt ingespoten met een speciale vloeistof die verdooft en het vetweefsel voorbereidt voor de liposuctie. Na de ingreep rust je even uit in de kliniek en als je er klaar voor bent kun je met begeleider samen naar huis.

De eerste weken na de behandeling kun je last hebben van gevoelige en gezwollen delen.  Het resultaat is na 3 maanden goed zichtbaar.

Locatie Rijswijk en Den Haag

Onze vestiging heet ‘Polikliniek de Blaak Rijswijk en Den Haag” en is gevestigd aan de Oranjelaan 1 in Rijswijk. Op deze locatie zal de intake voor de liposuctie plaatsvinden. De ingreep zelf voeren we uit in Rotterdam omdat de operatiekamer daar het meest geschikt is voor deze ingreep.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het consult voor een liposuctie Rijswijk en Den Haag kan telefonisch: 085-4881700.

Voor-en-na-foto’s van een liposuctiebehandeling bij Polikliniek de Blaak:

buikwandcorrectie voor en na fotos