Injectables Rijswijk voor botox en fillers

Een behandeling met injectables zoals botox en fillers in Rijswijk zorgt voor een frisse en jonge uitstraling. Onze cosmetisch arts in Rijswijk werkt met de beste merken. Tijdens de injectable behandeling brengt de arts door middel van een dun naaldje een injectievloeistof onder de huid. Hiermee kunnen rimpels verminderen en vermoeide of norse blik worden verminderd. Daarnaast kan de arts ook meer volume geven aan lippen of ingevallen wangen.

injectables rijswijkFillers

Bij Polikliniek de Blaak Rijswijk werken we met verschillende soorten injectables: Botox en Fillers. Een filler zorg voor herstel of verbetering van volume. Denk daarbij aan lippen maar ook andere delen in het gezicht die door veroudering volume verliezen. Ingevallen wangen geven het gezicht een verouderde en vermoeide uitstraling. Met fillers kunnen we voor een uitgerust, verjongend en aantrekkelijk resultaat zorgen.

Botox

Botox is een vloeistof die de spanning op spieren verslapt, waardoor rimpels sterk verminderen of verdwijnen. Ook een botoxbehandeling bij de cosmetisch arts in Rijswijk kan voor een verjongend en aantrekkelijk resultaat zorgen. Voor botox en fillers geldt dat de behandeling volkomen veilig is als deze maar uitgevoerd wordt door een vakkundige en goed opgeleide arts.

Andere mogelijkheden voor verjonging

Naast de injectables biedt Polikliniek de Blaak nog veel meer behandelingen die er op gericht zijn om je een jonge, frisse uitstraling te geven. Zo kun je bij onze huidtherapeuten terecht om kleine rimpels en oneffenheden op de huid te verminderen. Ook acnelittekens of pigmentvlekken kunnen worden behandeld. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid op verschillende behandelingen op het gebied van cosmetische chirurgie. Denk daarbij aan een ooglidcorrectie of een facelift en zelfs liposuctie behoort tot de mogelijkheden.

Afspraak maken voor injectables in Rijswijk

Wil je meer informatie over injectables of een advies op maat? Maak dan een afspraak bij onze cosmetisch arts in Rijswijk voor een consult.

foto: voor en na behandeling met Stylage van lippen, rokerslijntjes en mondhoeken.

voor en na foto stylage