Huidverjonging in Rijswijk bij de huidtherapeut

Binnen onze kliniek in Rijswijk/Den Haag hebben we diverse professionele behandelingen voor huidverjonging. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in behandeling van diverse soorten huidproblemen maar ook in het verminderen van huidveroudering. Met een huidverjonging pakken we rimpels, acne, wallen, littekens, pigmentvlekken of couperose aan.

huidverjonging rijswijkHuid niet meer zo jong?

Naarmate je ouder wordt zal je huid droger, slapper en minder gehydrateerd raken. Die veroudering van de huid kan worden versterkt door te veel zon, een slechte levensstijl of stress. Het gevolg is dat de huid er grauw, onzuiver en oud uitziet. Gelukkig heeft onze huidtherapeut in Rijswijk diverse mogelijkheden voor een huidverjonging. Tijdens het consult zal de huidtherapeut de huid bekijken en jouw wensen bespreken om zo tot een goed advies op maat te komen.

resurfacing huidHuidverjonging behandelingen

De behandeling die het beste bij jouw huidproblemen en wensen past kan verschillen. De behandelingen waar onze huidtherapeut in Rijswijk uit kan kiezen voor huidverjonging zijn: chemische peeling, fractional Co2 laser en eventueel de vaatlaser.  Iedere behandelmethode heeft zijn specifieke voordelen. Bij Polikliniek de Blaak gebruiken we alleen de beste apparatuur en producten om de huid van onze cliënten te verjongen. Zowel de laserbehandeling als de peeling zijn erop gericht om de huid te stimuleren om zich te vernieuwen en collageen aan te maken. Na behandeling zal de huid er jonger, strakker, frisser en egaler uitzien.

Peeling in Rijswijk

Een peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Er zijn verschillende soorten peelings die zich op de oppervlakkige huidlaag of juist een iets diepere huidlaag richten. Onze huidtherapeut is Rijswijk zal je adviseren welke peeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Afspraak maken voor huidverjonging

Wil je een afspraak maken voor huidverjonging in Rijswijk? Een afspraak maken kan telefonisch op tel 085-4881700. Naast onze vestiging in Rijswijk kun je ook terecht bij een huidtherapeut in Tilburg of Rotterdam voor een behandeling voor huidverjonging.