Halsrimpels behandelen bij de cosmetisch specialist

halsrimpels behandelenDe veroudering wordt vaak als eerste zichtbaar door de halsrimpels. De huid in de hals is dunner en bevat minder klieren en bloedvaten waardoor rimpels eerder zichtbaar worden. Als je gezicht nog een jeugdige uitstraling heeft dan kunnen halsrimpels toch je ware leeftijd verraden. Gelukkig kunnen we deze rimpels goed behandelen waardoor ze minder zichtbaar worden.

Behandelingen halsrimpels

Bij Polikliniek de Blaak behandelen we halsrimpels met botox en fillers, chemische peeling, microneedling, clearlift, fractional CO2 laser of een halslift. Onze specialisten adviseren je graag over de meest geschikte behandelingen. De huidtherapeut behandelt vooral de kleine rimpels en de cosmetisch arts behandelt de grotere rimpels.

Behandeling door de cosmetisch arts

Botox gebruiken we vooral om de halsspier te ontspannen waardoor de slappe halslijn (ook wel kalkoennek genoemd) vermindert. We gebruiken fillers vooral om de rimpels te vullen en daarmee visueel te verzachten. Het effect van behandeling met botox en fillers is altijd maar tijdelijk zichtbaar.  De halslift is een operatieve ingreep die alleen nodig is als de rimpels te diep zijn voor de andere behandelingen. Deze behandeling geeft een blijvend resultaat maar de veroudering blijft natuurlijk wel doorgaan.

Behandeling door de huidtherapeut

halsrimpels clearliftKleine halsrimpels kunnen door de huidtherapeut behandeld worden. Tijdens het consult zal de huidtherapeut je adviseren over de meest geschikte behandeling. Bij Polikliniek de Blaak kun je terecht voor behandeling en zoals peeling, dermapen, laserbehandeling of Clearlift.

Halsrimpels veilig behandelen

Alle behandelingen van rimpels bij Polikliniek de Blaak zijn veilig en effectief. Onze kliniek heeft het ZKN keurmerk. Het kwaliteitsbeleid wordt jaarlijks gecontroleerd. Daarnaast hebben we een aantal artsen met de titel “Cosmetisch Arts KPMG” . De huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ze voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken voor behandeling van Halsrimpels

Wil je graag een afspraak maken bij een huidtherapeut of cosmetisch arts? Onze locaties voor behandeling van halsrimpels zijn Rotterdam, Rijswijk en Tilburg.