Definitief ontharen van de bovenlip

definitief ontharenSommige vrouwen hebben de pech dat er, bijvoorbeeld door veroudering, meer en hardnekkig haar op de bovenlip gaat groeien. Dit kan voor onzekerheid zorgen, terwijl er een goede oplossing is. Polikliniek de Blaak kan je helpen en er voor zorgen dat deze haren veilig en voorgoed verwijderd worden. Dit doen wij door de LightSheer diodelaser te gebruiken. Het unieke van de LightSheer is dat elk huidtype veilig onthaard kan worden, zelfs de gebruinde huid. Het is dus geen probleem om in de zonnige zomermaanden langs te komen om je bovenlip te ontharen. Met deze laser zal ontharen niet alleen pijnloos, maar ook definitief zijn. In slechts enkele behandelingen zal de bovenlip vrij zijn van beharing en ben je van dit probleem verlost.

Het is mogelijk dat er na verloop van enkele jaren nieuwe haren ontstaan. We raden je daarom aan om na twee of drie jaar een extra laserbehandeling te laten uitvoeren. Het definitief ontharen van een bovenlip kost vanaf € 60,-  per behandeling. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, verschilt per persoon. Tijdens een gratis consult vertellen wij je graag meer en kunnen we vrijblijvend bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Voor behandeling met de LightSheer kun je terecht in Rijswijk, Rotterdam of Tilburg.

Ja, ik wil graag een afspraak maken bij de huidtherapeut in Rijswijk, Rotterdam of Tilburg voor een gratis consult over ontharen.