Ons team flebologie bestaat uit drs. Cijs, drs. Boonen en verpleegkundig specialist mevrouw Stevens. Alle drie de artsen zijn gespecialiseerd in (spat)aderen die niet goed meer functioneren. Voorafgaand aan een spataderbehandeling zal een van onze flebologen uw benen uitgebreid onderzoeken met een duplexonderzoek. Zo kijken we welke behandeling geschikt is voor uw benen. Voor meer informatie over spataderen verwijzen wij u graag door naar onze spataderen pagina.

Drs. Boonen, Robert

Fleboloog en arts cosmetische geneeskunde

Drs. Boonen is gespecialiseerd in flebologie (spataderbehandeling), duplex (echo doppler) en lipoedeembehandelingen.

Drs. Boonen heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Tijdens zijn studie heeft Robert stage gelopen bij verschillende buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University in Amerika.

In totaal heeft Drs. Boonen meer dan 60.000 flebologische behandelingen uitgevoerd, waardoor hij zich een echte specialist op het gebied van spataderbehandelingen kan noemen. 

Drs. Cijs, Tanja

Proctoloog in Rotterdam

Drs. Cijs is gespecialiseerd in vaatoperaties, proctologie en laserbehandelingen.

Drs. Cijs heeft de opleiding Geneeskunde gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2003 startte zij de opleiding tot chirurg bij het Universitair Medisch Centrum St. Radboud in Nijmegen.

Drs. Cijs heeft zich gespecialiseerd in de oncologische chirurgie met als aandachtsgebied long-, mamma- en hoofd-halschirurgie.

Mevr. Stevens, Shaula

Verpleegkundig specialist Flebologie

Mrs. Stevens is gespecialiseerd in duplex en het onderzoeken, behandelen en voorkomen van spatader gerelateerde klachten.

Mrs. Stevens heeft na haar opleiding Verpleegkunde de opleiding tot verpleegkundig specialist gevolgd, zodat zij patiënten zelfstandig kon gaan behandelen.

In 2010 heeft Mrs. Stevens een aansluitende opleiding gevolgd in vaatspecialisatie en duplex onderzoek, waardoor Mrs. Stevens breed inzetbaar is op de flebologie poli. 

Drs. Nirhoe, Farley

Fleboloog

Drs. Nirhoe is gespecialiseerd in duplex en het onderzoeken, behandelen en voorkomen van spatader gerelateerde klachten.

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.