Nieuw laserplatform voor huidtherapie in Rotterdam

Met het nieuwe laserplatform Harmony XL Pro heeft Polikliniek de Blaak zich ook voor de komende jaren verzekerd van de nieuwste en meest effectieve technieken voor huidtherapie. Met deze krachtige laser kunnen we verschillende indicaties behandelen. Iedere indicatie wordt behandeld met een eigen techniek en aanpak. Het laserplatform bestaat uit verschillende handstukken waardoor de mogelijkheden zeer groot zijn. Door de verscheidenheid van deze laser kunnen we perfect maatwerk leveren voor iedere leeftijd en voor elke huidskleur.

De Harmony laser is geschikt voor:

  • Ontharen
  • Vaatbehandeling
  • Pigmentafwijkingen verminderen
  • Anti-aging
  • Littekens behandelen

Het laserplatform zal worden gebruikt in onze vestiging in Rotterdam. Binnenkort zal er een aparte productpagina en prijslijst beschikbaar zijn op onze website.

Verouderde huid? Zet de klok terug!
Fractionele erbium huidverjonging met de Harmony XL Pro is een unieke huidbehandeling die gebruik maakt van de erbium laser met pixeltechnologie van Alma Lasers om uw huid weer mooi en glad te maken. De resultaten zijn bijzonder goed en en geeft uw huid een jeugdige en stralende gloed. Fractionele erbium huidverjonging kan bijdragen aan het verminderen van tekenen van veroudering, zoals ouderdomsvlekken, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, acnelittekens, littekens en striae.

Harmony XL Pro