Beursdeelname aan Gezond & Wel 2012

Polikliniek de blaak heeft met een eigen stand deelgenomen aan de gezondheidsbeurs Gezond & Wel 2012. Deze werd gehouden in De Werft te Kaatsheuvel op zaterdag 6 en zondag 7 oktober.

Tijdens de beurs was er op zaterdag de mogelijkheid om vragen te stellen aan de dermatoloog over huidziekten. Op de zondag was er een fleboloog aanwezig om vragen over spataderen te beantwoorden. De gehele beurs waren er ook doktersassistenten, OK-assistenten en andere medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie folders mee te geven.

Gezond & Wel is een jaarlijks terugkerende beurs op het gebied van gezondheid zorg en welzijn. Sinds de start in 2001 is het evenement uitgegroeid tot één van de grotere in zijn soort. 

Gezond & Wel is vooral een actieve beurs, er is van alles te zien en mee te beleven. Men kan er bijvoorbeeld gratis de bloeddruk laten meten, een gehoortest en ogentest ondergaan, een vetmeting laten uitvoeren, een stoelmassage ervaren en nog veel meer! 

Zoals altijd is deze beurs voor het publiek weer gratis toegankelijk, rolstoelvriendelijk en rookvrij. Ook het parkeren is geheel gratis. Voor meer informatie kijk op www.beursgezondenwel.nl

De stand van Polikliniek de Blaak:

 

 

 

Foto: Gezond & Wel 2010