Mullertechniek

mullertechniek behandeling van spataderen en varices aan het beenWanneer uw behandelend arts besluit dat sclerocompressietherapie op dit moment niet de gewenste behandeling is voor uw spataderen, kan er gekozen worden een chirurgische techniek waarbij er onder lokale verdoving spataderen onderhuids worden verwijderd. Uw spataderen worden eerst staand afgetekend met een speciale stift. Nadat vervolgens de huid op bepaalde plekken lokaal is verdoofd, worden er zeer kleine incisies (sneetjes) boven de spataderen gemaakt. Met een soort haaknaaldje wordt de ader door de huid aangehaakt en verwijderd. Ontdek meer over onze spataderen behandelingen

Op deze wijze wordt dan de gehele spatader onderhuids verwijderd (zie foto). Doordat de incisies zeer klein zijn, ontstaan er zeer kleine littekens waardoor het cosmetisch resultaat optimaal is. De behandeling kan gepaard gaan met lichte complicaties zoals bijvoorbeeld bloeduitstortingen. Deze zijn na een paar weken weer spontaan verdwenen.

Bekijk hier een filmpje over de Muller behandeling:

 

Wat zeggen onze klanten

Ik heb nu twee operaties achter de rug en het resultaat van de eerste operatie is al goed merkbaar. Ik heb aan dat been geen medische klachten meer en het ziet er al voor 90% beter uit. Hopelijk trekt de laatse 10% ook nog bij of is dat op te lossen door nog een behandeling.  Lees meer.

Mevrouw Pronk – 2014

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor Muller behandeling van spataderen: Rotterdam, Rijswijk en Tilburg.

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.