Lipverkleining voor mannen en vrouwen

lipverkleining mannenDe lippen zijn zeer bepalend voor het karakter van het gezicht. Een dikke of hangende onderlip of een grote bovenlip kan als cosmetisch storend ervaren worden. Gelukkig is dat goed te corrigeren door middel van een kleine operatieve ingreep die geen zichtbare littekens achterlaat. Een andere mogelijkheid is het versmallen van beide lippen. Deze ingreep voeren we regelmatig uit bij zowel mannen als vrouwen.

Consult en behandeling

Als u overweegt om een lipcorrectie te laten uitvoeren maakt u eerst een afspraak bij een van onze cosmetisch artsen. Tijdens het consult bespreekt u uw wensen met de arts. U zult ook een aantal vragen over uw gezondheid moeten beantwoorden en uw lippen worden onderzocht. Aan het eind van het consult weet u wat de mogelijkheden zijn en kunt u een goede afweging maken of u een afspraak wilt maken voor deze ingreep. De lipverkleining geeft een blijvend en onomkeerbaar resultaat.

lipverkleining versmallenDe ingreep zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De hechtingen worden geplaatst aan de binnenkant van de lip zodat deze niet zichtbaar zijn. De ingreep duurt minder dan een uur. Na afloop van de operatie blijft u nog even liggen op de verkoeverkamer tot iemand van het medisch team u laat weten dat u veilig naar huis kunt.

De eerste dagen na de operatie zullen de lippen enigszins gezwollen en verkleurd zijn. Rust en koelen helpen de zwelling te verminderen. De hechtingen zullen vanzelf oplossen. Na een week zal de ergste hinder verdwenen zijn en na enkele weken is het resultaat zichtbaar.

Kosten en vergoeding

De lipverkleining wordt door de zorgverzekeringen als een cosmetische ingreep beschouwd; de kosten worden daarom niet vergoed. De prijslijst voor lipcorrectie vindt u HIER.

Afspraak maken

Het consult voor een lipverkleining kan in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg worden ingepland. De operatie zelf zal in Rotterdam plaatsvinden. Een afspraak maken kan telefonisch: 085-4881700

lipverkleining voor na foto