Een vette huid en verstopte poriën

Een vette huid kan erg vervelend zijn en het kan zorgen voor verstopte vette huid behandelenporiën. De huid gaat glimmen en er ontstaan puistjes en mee-eters op het voorhoofd, de kin of de neus. Bij een vette huid blijft bovendien de make up minder goed zitten en de huid vertoont vaak oneffenheden.

De oorzaak van een vette huid met verstopte poriën kan aanleg zijn, maar ook de hormonale veranderingen zoals in de puberteit, gebruik van anticonceptie of zwangerschap kunnen hier aan bijdragen.

De huidtherapeuten van Polikliniek de Blaak kunnen een vette huid met verstopte poriën behandelen door middel van microdermabrasie. Bij deze behandeling wordt een laag van de huid afgeschaafd waardoor de huid gladder, minder verstopt en beter doorbloed zal raken. De huid wordt vernieuwd en komt zo in een betere conditie. Puistjes zullen veel minder worden na de behandeling.

Voor en na deze ingreep moet u wel uit de zon blijven. De huidtherapeut zal u uitleg geven over deze behandeling tijdens het gratis consult.

Een vette huid behandelen met microdermabrasie kan in Tilburg, Rijswijk en Rotterdam. Een afspraak maken voor het consult bij de huidtherapeut kan telefonisch: 085 – 4881700