Wallen onder de ogen behandelen

Ben je goed uitgerust maar heb je een vermoeide uitstraling door de wallen onder de ogen? Dan is het nu tijd voor een behandeling van oogwallen door de specialist van Polikliniek de Blaak.

Wallen verminderen met fillers

De wallen onder je ogen zijn eenvoudig te verminderen met fillers. Door een biologisch afbreekbare hyaluronzuurfiller te injecteren, worden jouw contouren en het volumeverlies gecorrigeerd. Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar: De oogwallen zijn meteen minder aanwezig. Wil je ook een nieuwe frisse blik? Maak dan een afspraak op tel. 085-4881700

Meer informatie: Botox, Fillers en Injectables.

Onderooglidcorrectie

wallen onder ogen behandelen

Soms zijn de wallen onder de ogen zo ernstig dat een chirurgische ingreep nodig is. Ook voor een onderooglidcorrectie kunt u bij Polikliniek de Blaak terecht. Een onderooglidcorrectie is een methode om wallen en of overtollige huid te corrigeren. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

Meer informatie: Onderooglidcorrectie

Alle medewerkers bij Polikliniek de Blaak zijn medisch geschoold. U bent verzekerd van een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor wallen onder de ogen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een consult.

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor behandeling van wallen onder de ogen: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk.