Voorhoofdsrimpels behandelen met injectables

voorhoofdrimpels behandelen met botox fillersBij het verouderen vormen zich horizontale rimpels op het voorhoofd. Wanneer de rimpels ook nadrukkelijk aanwezig zijn bij een neutrale gezichtsuitdrukking dan is dat storend. Voorhoofdsrimpels behandelen wij succesvol met injectables. Onze specialist onderzoekt de patiënt eerst om de oorzaak van de rimpels te achterhalen. Daarna krijgt deze een professioneel advies op maat. Het komt ook wel eens voor dat de arts iemand doorstuurt naar de huidtherapeut. In dat geval zijn de rimpels nog klein en deze kunnen beter op een andere manier behandeld worden.

Voorhoofdsrimpels behandelen met botox

Botox verslapt de spiertjes op het voorhoofd waardoor een strakke huid ontstaat. Voorhoofdsrimpels behandelen met botox is altijd voor een beperkte periode van 4 tot 6 maanden. Daarna kun je de behandeling herhalen. De botox is niet schadelijk en verdwijnt vanzelf weer uit het lichaam.

Voorhoofdsrimpels behandelen met filler

Een alternatief voor botox zijn de fillers. Met een filler worden de groeven van de rimpel opgevuld totdat er een strak resultaat ontstaat. Met fillers kunnen we bijzonder mooie resultaten halen in behandeling van rimpels. Je kunt ongeveer 6 maanden genieten van het resultaat van de behandeling. Daarna kun je de behandeling weer herhalen. Wij werken met de beste merken en natuurlijke producten.

De beste kwaliteit filler en botox

Kies bij voorhoofdsrimpels behandelen niet voor de goedkoopste producten of klinieken. De mooiste resultaten behalen we alleen met goede en betrouwbare merken zoals Stylage, Radiesse en Belotero. Behandeling met deze merken en door getrainde en ervaren artsen uitgevoerd zijn volkomen veilig.

keurmerk stylage erkende kliniekOnze kliniek heeft het keurmerk Stylage Erkende Kliniek ontvangen. Het keurmerk geeft consumenten de garantie op de echtheid van het product bij onze kliniek. Het bewijst ook dat onze artsen getraind en gekeurd zijn om met dit product te werken. Bovendien heeft Polikliniek de Blaak het ZKN-Keurmerken en veel van onze artsen hebben de titel “Cosmetisch Arts KNMG”.  Kwaliteit staat al meer dan dertig jaar hoog in het vaandel bij onze kliniek.

Afspraak maken voor behandeling van voorhoofdsrimpels

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor behandeling van voorhoofdsrimpels met botox en fillers: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk. Bel voor een afspraak telefoonnummer 085-4881700. Op sommige vestigingen is het ook mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren.