Rimpels in hals en decolleté

De rimpels in hals en decolleté verraden vaak uw echte leeftijd. Deze rimpels ontstaan vanzelf door de huidveroudering. De huid wordt minder elastisch en dat zorgt voor rimpels in de hals en het decolleté. Polikliniek de Blaak heeft diverse mogelijkheden om deze rimpels te verminderen.

Halslift correctie

Met een halslift bij Polikliniek de Blaak krijgt u op een natuurlijke en effectieve wijze uw jonge uitstraling terug. In onze moderne polikliniek in Rotterdam beschikken wij over alle mogelijkheden en vakkennis om een halslift uit te kunnen voeren.

Een halslift is een chirurgische ingreep en biedt uitkomst bij:

  • Huidoverschot in de halsstreek
  • Een slappe en hangende huid onder de kaaklijn
  • Uitgezakte huidplooien in de wangen

Meer informatie over deze ingreep: halslift

Behandeling met Fillers en Botox

Rimpels in het decolleté kunnen effectief worden verminderd met fillers. Met fillers zetten we de huid een beetje onder spanning, waardoor rimpels zachter worden. Een behandeling met Botox van de hals zorgt ervoor dat slappe halslijnen (“kalkoennek”) verminderen door ontspanning van de halsspier.

De cosmetisch artsen van Polikliniek de Blaak zijn gespecialiseerd in het verminderen van rimpels in bijvoorbeeld het decolleté en de hals. Onze kliniek werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een consult voor fillers en Botox.

Wilt u een afspraak maken bij onze specialist voor behandeling van rimpels in hals en decolleté? Bel dan: 085-4881700

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor halslift,  botox- en fillerbehandeling van rimpels in hals en decolleté: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk.