Rimpels bij de bovenlip verminderen

rimpels bovenlip behandelen

Door verticale lijntjes rond de mondrand, is de liplijn minder strak. Om de rimpels bij je bovenlip te verminderen, kunnen we de lipcontouren van de bovenlip injecteren met fillers. Hierdoor zijn de randen van de lippen steviger. De huid staat plaatselijk een heel klein beetje onder spanning, waardoor rimpels verminderen. Een behandeling met fillers voorkomt ook dat de rimpels op uw bovenlip verergeren. Soms kiezen we voor een combinatie met Botox. Een kleine dosering Botox ontspant de spiertjes die ervoor zorgen dat de lijntjes en rimpels rond de mond ontstaan.

Alle medewerkers bij Polikliniek de Blaak zijn medisch geschoold. U bent verzekerd van een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw rimels boven de bovenlip? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een consult.

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor behandeling van rimpels bij de bovenlip door middel van Botox / fillers: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk.

Meer informatie: Botox, Fillers en Injectables.