VENODERMAL – Wellness for skin

Dit najaar lanceert Robert Boonen, fleboloog en cosmetisch arts, de productlijn VENODERMAL. Tijdens zijn 20 jaar praktijkervaring heeft hij geconstateerd dat er een behoefte is aan een verzorgende voor- en nabehandelingen van spataderklachten. Zijn patiënten zoeken een product om klachten te verminderen, benen te revitaliseren en een cosmetische verbetering te bereiken. VENODERMAL draagt hieraan bij door het aanbieden van een scala aan oplossingen ter ondersteuning en verzorging van ontsierde, vermoeide, rusteloze en kloppende benen.

 

Wetenschappelijk onderzoek

De ontwikkeling van de VENODERMAL lijn is gebaseerd op de behoefte van de huid na een spatader- of laserbehandeling en bij beenklachten. Door de jarenlange praktijkervaring van Robert Boonen, te combineren met de expertise van farmaceutische productspecialisten is VENODERMAL gekomen tot een revolutionaire receptuur die de huid de nodige ondersteuning en verzorging geeft. VENODERMAL producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bevatten natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn wetenschappelijk getest binnen de kliniek van Robert Boonen. Tijdens de ontwikkeling van VENODERMAL is voor elke product een onderbouwende klinische studie uitgevoerd om de werkzaamheid van deze producten de garanderen.

 

VENODERMAL aangeboden door de schoonheidsspecialist

Om er zeker van te zijn dat het juiste product wordt gekozen is VENODERMAL exclusief verkrijgbaar via schoonheidsspecialisten en professionals in de zorg zoals huidtherapeuten en artsen. VENODERMAL biedt naast een complete productlijn ook een exclusieve beenbehandeling uitgevoerd door gekwalificeerde schoonheidsspecialisten. De productlijn van VENODERMAL varieert van verkwikkende V8 cooling gel after laser tot V5 camouflage cream om tijdelijke of permanente ontsieringen op de benen te egaliseren. Daarnaast biedt VENODERMAL een ruime keuze aan V11 wellness tights voor man en vrouw. Deze compressiekousen zorgen voor ontspannen benen en gaan zwelling van de enkels tegen. Meer informatie over VENODERMAL vindt u op www.venodermal.nl.