Signé Clinics, de nieuwe cosmetisch formule van Polikliniek de Blaak

Op 14 juni 2021 openende de deuren van de nieuwe cosmetische formule op de Pannekoekstraat in Rotterdam; Signé Clinics. Signé Clinics is een dochteronderneming van Polikliniek de Blaak. Het aanbod van deze kliniek is gericht op cosmetische, huidverbeterende en -verjongende behandelingen. Denk hierbij aan huidtherapie, behandelingen met injectables en cosmetisch dermatologische behandelingen. In deze nieuwe formule zal dezelfde hoge kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service worden gehanteerd als waar Polikliniek de Blaak bekend om staat.

Dochteronderneming Polikliniek De Blaak

Signé Clinics is een dochteronderneming van Polikliniek de Blaak die al meer dan 30 jaar een begrip is in Rotterdam. Polikliniek De Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in onder andere cosmetische chirurgie en kenmerkt zich door korte wachtlijsten, persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorg.

Jouw signatuur

Signé Clinics is er voor de elegante en zelfbewuste Rotterdammer die kiest voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service. Bij deze cosmetische kliniek regeert jouw signatuur. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

De specialisten van Signé Clinics

Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetisch artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Ethisch verantwoorde zorg

Het kunnen aanbieden van een breed scala cosmetische behandelingen gaat gepaard met kwaliteitseisen en -controles. Dit waarborgt de hygiëne, veiligheid en het ethisch handelen. Het hoofddoel van onze specialisten is het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in de signatuur van de aanvrager.

Benieuwd naar Signé Clinics?

Kijk op onze website http://www.signeclinics.nl.  Bovendien kun je je inschrijven voor Signé Mail. Doe je dat voor 1 augustus 2021? Dan ontvang je een gratis Signé Box bij je eerste behandeling.

Onze contactgegevens:

Pannekoekstraat 54 A
3011LJ Rotterdam
Telefoonnummer: 085-4881788