Informatieavond over spataderen in Den Haag/Rijswijk

Woensdag 22 februari organiseren wij in Den Haag/Rijswijk een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over spataderen en de behandeling daarvan. Deze avond zal chirurg drs. Cijs tijdens een presentatie uitleg geven over wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan, wat de gevolgen kunnen zijn en welke behandelmethoden er zijn. Daarna zal de heer Sieling van Angio Dynamics dieper ingaan op de behandelmethode endoveneuze lasertherapie (EVLT). Met de EVLT methode kan de laserbehandeling uitgevoerd worden nagenoeg zonder na-pijn en met een langdurig blijvend mooi effect. De behandelde spataderen blijven weg. Voor deze EVLT behandeling kunt u in 2017 ook weer in Rijswijk terecht.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen. Aan het eind van de presentatie bieden wij de mogelijkheid om uw spataderen te laten beoordelen door onze chirurg of verpleegkundig specialist. Dit zal geen volledig duplexonderzoek zijn maar u krijgt wel een advies op maat. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. De presentatie begint om 19.45 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee.

Programma

  • 19:30 uur ontvangst
  • 19:45 uur presentatie door chirurg drs. Cijs over spataderen
  • 20:10 uur presentatie door dhr. Sieling over de EVLT behandelmethode
  • 20:30 uur mogelijkheid om uw spataderen te laten beoordelen

aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kan via: communicatie@polikliniekdeblaak.nl (graag naam, telefoonnummer en aantal personen doorgeven).

Datum: 22 februari 2017

Tijd: vanaf 19:30 uur

Kosten: Gratis

Locatie: Oranjelaan 1, 2281 GA Rijswijk

 

 infoavond Rijswijk website