Even voorstellen: Alycia Evora huidtherapeut in Rotterdam

Huidtherapie is een snel groeiend onderdeel van Polikliniek de Blaak. Onze polikliniek beschikt over de beste apparatuur en er werkt dagelijks een team van goed opgeleide huidtherapeuten. Hierdoor zitten onze spreekuren wel steeds snel vol. Om die reden zijn er extra spreekuren in de avond bijgekomen. De Polikliniek in Rotterdam is nu iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur.

Om die extra openingsuren mogelijk te maken, versterkt Alycia Evora sinds 1 april het team van huidtherapeuten. Alycia rondde in 2009 haar opleiding schoonheidsspecialiste af en in 2010 de opleiding allround-schoonheidsspecialiste. Na haar opleidingen werkte zij een jaar als schoonheidsspecialiste in een saunacomplex. Maar Alycia was nog jong, ambitieus en vol energie en besloot daarom door te studeren. Na vier jaar hard werken, behaalde zij het hbo-diploma huidtherapie.

Polikliniek de Blaak heeft volgens Alycia een goede naam op het gebied van huidtherapie en dermatologie. Zij was daarom heel blij dat ze voor deze polikliniek aan de slag kon.Zij zal hier samenwerken met dermatologen en een team van ervaren huidtherapeuten. De Polikliniek heeft ook bijzonder goede apparatuur waardoor het resultaat van de behandelingen erg goed is. Alycia vindt de omgang met patiënten erg leuk. Zij vindt het fijn om mensen op hun gemakt te stellen. Met haar deskundigheid geeft zij patiënten een goed advies.

Alycia is trots en blij als zij mensen echt kan helpen en zelfs een verschil kan maken in hun leven. Dat geeft voldoening en maakt dat zij haar werk met veel liefde en zorg uitvoert.

 

Alycia Evora Huidtherapeut Rotterdam

 

Alycia houdt spreekuur huidtherapie in Rotterdam op de volgende dagen:

Maandag van 17:00 – 21:00 uur

Woensdag van 17:00 – 21:00 uur

Vrijdag van 8:00 – 16:30 uur

Wilt u een afspraak maken? Bel: 085 – 488 17 00