Stralende ogen, stralende Huid: Bundeldeal peeling na ooglidcorrectie!

bovenooglidcorrectie actieprijs

Ben je klaar met vermoeide ogen of wil je voorgoed af van opmerkingen over je sombere uitstraling? Dit is het ideale moment om een afspraak te maken voor een bovenooglidcorrectie in Rijswijk. Vanwege de groeiende vraag naar deze behandeling hebben we extra operatiedagen ingepland voor de komende weken. Hierdoor is er op dit moment geen wachtlijst voor bovenooglidcorrecties in deze vestiging.  

Om je nog meer te laten genieten van een cosmetische upgrade, bieden we nu een aantrekkelijke bundeldeal aan. De bovenooglidcorrectie en een peeling na het herstel zijn nu samen verkrijgbaar voor slechts €649,-, zonder extra kosten voor de verfrissende peeling. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een bovenoogcorrectie, maar ook je huid een extra boost kunt geven. Onze deskundige huidtherapeut staat klaar om jou te helpen stralen bij de keuze uit onze verschillende peelings. 

 

Bovenooglidcorrectie met peeling in Rijswijk

De extra behandelingsdagen in Rijswijk zijn per direct beschikbaar om te boeken. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal er eerst een consult worden gepland met drs. Versteeg. Indien je een geschikte kandidaat voor een bovenooglidcorrectie blijkt te zijn, wordt er een operatieafspraak ingepland. De all-in prijs van € 649,- is geldig voor beide ogen, een peeling naar keuze en omvat BTW en nazorg. De consultkosten bedragen € 50,- en worden apart berekend. 

De Bundeldeal ooglidcorrectie + peeling is exclusief van toepassing in Rijswijk, uitgevoerd door drs. Versteeg en de beschikbare huidtherapeut.  

Array

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]