artsen fietsen van Milaan naar Naaldwijk voor het KWF

08-06-2012 – Jaarlijks is er de “Ride for the Roses”  (zie www.ridefortheroses.nl) een sportieve manier om geld in te zamelen ten bate van de kankerbestrijding. Een project opgezet door Lance Armstrong. Dit  jaar  wordt de “Ride”  gefietst rondom Naaldwijk op  zondag 9 september 2012. Er zullen die dag  ongeveer  12.000 deelnemers hun ronde fietsen van maximaal 100 km. Het  inschrijfgeld voor deze rit  gaat naar de stichting “Ride for the Roses”  die uiteindelijk hiermee het KWF steunt.

Naast het inschrijfgeld ziet de organisatie natuurlijk graag dat  er meer gedoneerd wordt!

logo strongride spatader kliniek de Blaak

logo-kwf spataderen kliniek de Blaak

 

De Strongride (zie www.strongride.nl) is een actie die vooraf gaat aan de Ride for the Roses waarbij 24 fietsers besloten hebben om in 1 week van Milaan naar Naaldwijk te fietsen. Het hoofddoel is om hiermee nog meer geld in te zamelen dan alleen het inschrijfgeld voor de Ride for the Roses. Ze gaan elke dag 200 km fietsen dwars door de Alpen. Het  hoogste punt waar ze over heen fietsen is de passo stelvio (www.passostelvio.nl) en dat gaat  dan over 2758 mtr.  Ze doen onderweg 9 landen aan en fietsen bij elkaar  1500 km. Deze rit vindt plaats van 1- 8 september en sluit precies  aan op de Ride for The Roses (van 9 september dus).

De extra inkomsten halen ze binnen door persoonlijk een flink bedrag te sponsoren en zich elke dag door een ander bedrijf te laten sponsoren. Dat wordt zichtbaar door elke dag in een andere fietstenue te fietsen. 

 

artsen van Polikliniek de Blaak fietsen strongride voor KWF

 

Dit jaar doen 2 artsen van Polikliniek de Blaak mee met de Strongride. Drs. Raymond de Zeeuw en drs. Mathi Plasmans zijn al een tijd in training om deze loodzware tocht voor het goede doel binnen de 7 dagen te kunnen volbrengen. Uiteraard staat Polikliniek de Blaak achter dit geweldige initiatief en daarom is de kliniek sponsor. In de kliniek wordt ook onder de medewerkers en de patiënten geld ingezameld voor het KWF kanker bestrijding. Als u ook een bijdrage wilt leveren kunt u dat doen via de site van strongride.

  www.strongride.nl

 

foto’s van voorgaande jaar:

strongride fietsen spatader artsen van de Blaak

 

spataderdokters fietsen Strongride

 

Spatader kliniek sponsor van Strongride

 

varices artsen fietsen Strongride