Kraaienpootjes behandelen met injectables bij een ZKN-Keurmerk kliniek

De rimpeltjes naast de ogen komen met het ouder worden. Ze geven het gezicht een eigen karakter maar kunnen ook zorgen voor een vermoeide of oudere uitstraling. Deze kraaienpootjes behandelen we met injectables zoals botox en fillers. Na een behandeling bij Polikliniek de Blaak gaat u weer met een frisse en jonge uitstraling de deur uit.

Oorzaak kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn vooral goed zichtbaar bij een gezichtsexpressie zoals lachen of het samenknijpen van de ogen. Op jonge leeftijd zijn al kleine lijntjes te zien. Het proces van veroudering zorgt voor grotere en diepere rimpels. De kraaienpootjes nemen toe door de volgende oorzaken:

  • Veroudering
  • Veel zonlicht
  • Roken
  • Veel gezichtsexpressie

Kraaienpootjes behandelen

kraaienpootjes behandelen botox

Wanneer wij de spiertjes rondom de ogen behandelen met botox ontspannen de spiertjes en zullen de kraaienpootjes minder zichtbaar worden. Daarnaast zorgt botox er voor dat het verouderingsproces even stil staat in het behandelde gebied. Wanneer de groeven van de kraaienpootjes te diep zijn kunnen we deze ook injecteren met een filler. De huid spant zich daardoor en het gebied ziet er egaler uit. Tijdens de intake kan onze arts u hier meer over vertellen.

 

Wilt u een afspraak maken bij onze specialist voor kraaienpootjes? Bel dan: 085-4881700

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor botox- en fillerbehandeling van kraaienpootjes: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk.

 

Kies voor kwaliteit

Polikliniek heeft het ZKN keurmerk waarmee klanten kunnen zien dat er gewerkt wordt volgens een gecontroleerd en goedgekeurd kwaliteitssysteem. Daarnaast heeft onze kliniek een aantal artsen die zich gecertificeerd hebben volgens de titel “Cosmetisch Arts KNMG”. Deze cosmetisch arts toont daarmee aan een bewezen bekwaamheid en expertise te hebben op het gebied van het behandelen van kraaienpootjes met botox of fillers. Dit zijn belangrijke kwaliteitsindicatoren die de klant kunnen helpen bij het maken van de juiste keus in kliniek en arts.