Fronsrimpels behandelen met injectables

fronsrimpel behandelen botox rotterdam tilburg rijswijkHeb je onbedoeld een boze blik? Dat kan komen door een fronsrimpel die ook zichtbaar blijft wanneer de spiertjes niet zijn aangetrokken. De fronsrimpel is een rimpel tussen de ogen op het voorhoofd. Bij het ouder worden kan deze fronsrimpel toenemen, ook als het gezicht in rust is. Met Botox kunnen we de fronsrimpels behandelen waardoor deze zullen verzachten en verminderen.

Het ontstaan van Fronsrimpels

Fronsrimpels ontstaan vanzelf bij het ouder worden. Niet bij iedereen in dezelfde maten. Bij sommige mensen kan het voor een norse uitstraling zorgen en bij andere vallen deze rimpels nauwelijks op.

Fronsrimpels behandelen

Fronsrimpels behandelen we met botox/Bocouture. De fronsrimpels worden ingespoten met botox waardoor de spieren verslappen. De spieren ontspannen en je kunt niet meer fronsen waardoor je ook geen vouwen (rimpels) in de huis meer ziet. Je gezichtsuitdrukking wordt daardoor zachter, vriendelijker en jonger. De wenkbrauwen komen daardoor meestal ook meer tot hun recht. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en doet nauwelijks pijn. Na enkele dagen is het resultaat volledig zichtbaar.  De botox behandeling behoud zijn werking tot ongeveer 3 tot 4 maanden. Daarna kan de behandeling herhaald worden. In sommige gevallen kan het nodig zijn om naast de botox ook te behandelen met een filler. De rimpels die niet verdwijnen na de botoxbehandeling worden daarmee opgevult tot het gewenste resultaat.

gespecialiseerde kliniek

Alle medewerkers bij Polikliniek de Blaak zijn medisch geschoold. Je bent verzekerd van een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Daarnaast werken we uitsluitend met A-merken botox en fillers zoals Stylage, Radiesse en Belotero. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor  fronsrimpels behandelen? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een  consult.

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kun je terecht voor fronsrimpels behandeling: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk.

Meer informatie: Botox, Fillers en Injectables.