Joyce Spencer, lipoedeem warrior, aan het woord

lipoedeem mijn verhaalJoyce Spencer:

“Sommige noemen mij een lipoedeem warrior, ik vind het nogal wat. Maar als ik heel eerlijk ben, dan ben ik dat wel. Door mijn verhaal te delen, hoop ik andere lipoedeemvrouwen te bereiken. Ik geloof erin dat je met een goede mindset, voeding en fitness heel veel kan bereiken.

Ik blijf mijn verhaal delen. Met jullie mede lipoedeemvrouwen, maar ook de media. Ik hoop vurig dat lipoedeemvrouwen mogen ervaren wat ik nu ervaar. Ja, soms kan ik het niet geloven en pink ik een traantje weg. Mijn pijnklachten zijn gewoon weg. Ik heb nog wel wat knieklachten. Ik gun het andere vrouwen ook.

Dankbaar voor mijn vriend die mij een duwtje in de rug heeft gegeven om de offerte aan te vragen bij Polikliniek de Blaak te Rotterdam (hij ging mee naar alle afspraken). Ik ben in het verleden al eerder op gesprek geweest toen ik hem nog niet kende, maar ik durfde niet door te zetten.

Nu dus wel. En zo geschiedde, 4 liposucties totaal, 27 liter lichter. Bloed, zweet en tranen zeg ik altijd. Het is een pittig traject. Maar de lieve artsen, verpleegkundigen en het zorghotel zorgen ervoor dat je het aankan echt! Hele korte lijnen, direct met de arts, heel erg fijn!

Ik ben mij ervan bewust dat liposucties niet voor alle dames bereikbaar zijn, maar ondanks dat blijf ik praten, delen! Er moet meer bekendheid komen over lipoedeem, meer herkenning en meer erkenning dus nee, ik hou mijn mond niet!

Ik weet ook dat een liposuctie niet zaligmakend is, ik zal heel mijn leven mijzelf moeten bewaken en goed voor mijzelf moeten zorgen!

Want wie weet en ik weet dat alles mogelijk is, is een liposuctie ooit bereikbaar voor een ieder.

Juni, lipoedeem awareness maand! Heb jij al iets gedeeld op je eigen pagina over lipoedeem? Samen staan wij sterk!”

LIPOEDEEM BEHANDELING BIJ POLIKLINIEK DE BLAAK

Bij Polikliniek de Blaak werken we met een team van ervaren specialisten die met zekerheid de juiste diagnose bij lipoedeem kunnen stellen. Hoe gaat een lipoedeem liposuctie behandeling in zijn werk? Lees hier alles over het traject van de lipoedeem liposuctie voor de bovenbenen, heupen, knieën, armen of enkels.