Injectables voor mannen

injectables mannenZowel in Nederland als wereldwijd laten mannen zich steeds vaker behandelen met injectables zoals botox en fillers. De aandacht voor het uiterlijk is iets waar zowel mannen als vrouwen zich mee bezig houden. Waarom zou je ook geen aandacht aan je gezicht mogen besteden als je wel tijd steekt in een fit lichaam door te sporten en diëten? Er is wel een verschil in de wensen van de te behandelen zones. Een botox- of fillerbehandeling bij mannen vereist dan ook een andere aanpak door de cosmetisch arts.

Typische wensen van mannen zijn het verminderen van een boze blik, vermoeide uitstraling of meer volume om de mannelijke contouren te herstellen. De hoeken van het gezicht kunnen door veroudering vervagen terwijl deze juist een mannelijke uitstraling geven. Wenkbrauwen en wangen kunnen gaan zakken door de veroudering en andere zones worden holler (periorbitaal, temporaal en wangen). Met injectables kunnen we die sporen van veroudering flink verminderen zonder verlies van gezichtsexpressie.

Radiesse® injectables voor mannen

Een van de injectables voor mannen waar we graag mee werken is de filler Radiesse®.  Een veelzijdig product dat uitstekend geschikt is voor het behandelen van de dikkere mannenhuid. Het resultaat is direct zichtbaar en de patiënt heeft er lang plezier van (9 tot 18 maanden). Het zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit door middel van collageen- en elastine stimulatie en de huiddikte neemt toe. De liftende werking en contourcorrectie hebben een natuurlijke uitstraling.

Volumeherstel in belangrijke zones (meestal wangen en slapen) en voor mooiere contouren (kaaklijn en kin) kan een synergetisch effect hebben waardoor de balans in het gezicht wordt hersteld. Het contouren van de kaak, kin en zygoma dragen bij aan een mannelijke uitstraling. Vooral het opvul­len van diepere vlakken in het midden van het gezicht heeft een bijzonder liftende uitwerking op het onderste deel van het gezicht en draagt bij aan de correctie van diepere neus-lippenplooien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van injectables bij mannen? Maak dan nu een afspraak bij een van onze cosmetisch artsen in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg op tel. 085-4881700.

voor- en na foto's injectables mannen