Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Veel Nederlanders hebben een verhoogde kans op het ontwikkelen van een vorm van huidkanker. Risicogroepen zijn onder andere mensen met een licht huidtype, mensen die voor hun hobby of werk veel in de zon komen of mensen die medicatie gebruiken die het immuunsysteem remmen.

Huidkanker komt steeds vaker voor en bij een vroege herkenning is de kans op genezing groter. Dit zijn de belangrijkste redenen voor de organisatie van de jaarlijkse Huidkankerdag. Ook Polikliniek de Blaak doet dit jaar weer mee met de vestigingen in Rotterdam en Rijswijk.

Als u de Huidkankerdag bezoekt, krijgt u informatie over huidkanker. Wat zijn de risico’s? Voor wie is goede bescherming vooral belangrijk? Hoe kan ik mijn huid goed beschermen tegen de zon? Bovendien kunt u uw huid laten controleren door een dermatoloog. Let op: deze huidcheck is geen officieel medisch consult.

U kunt dit jaar terecht bij:

  • Polikliniek de Blaak Rotterdam (Blaak 243): dermatoloog dr. E. Lanjouw
  • Polikliniek de Blaak Rijswijk (Oranjelaan 1): dermatoloog drs. M. Stok

Datum: 2 juni 2018 van 10 uur tot 13 uur

Inschrijving voor de Huidkankerdag 2018 is alleen mogelijk via de website www.huidkankerdag.nl.  Als u zich zorgen maakt over een plekje op de huid dan kunt u natuurlijk ook altijd een afspraak maken bij de dermatoloog tijdens het reguliere spreekuur in Tilburg, Rijswijk of Rotterdam.  Dit consult kunt u telefonisch aanvragen op telefoonnummer: 085-4881700.

 

Zou je wat meer volume aan je lippen willen geven? Dan is nu het juiste moment voor een gratis consult bij drs. Veth in Rijswijk of Rotterdam. Tijdens het eerste consult wordt ruim de tijd genomen om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt een professionele gezichtsanalyse en een advies op maat.

De lip fillers zijn nu ook in prijs verlaagd: vanaf € 249,- is het al mogelijk meer volume aan de lippen te geven. 

Meer weten? maak dan nu een afspraak op het spreekuur van drs. Veth via telefoonnummer 085-4881700.

 

Vanaf 1 maart 2018 opent drs. I. Veth wekelijks een dag extra poli voor bovenooglidcorrecties en injectables in Rijswijk. Nadat Polikliniek de Blaak vorig jaar de prijs voor de bovenooglidcorrectie heeft verlaagd tot € 649,- is de vraag naar deze behandeling enorm toegenomen. Om te voorkomen dat er wachtlijsten ontstaan wordt de extra poli voor cosmetische chirurgie in Rijswijk geopend. Naast de bovenooglidcorrectie’s kan men hier ook terecht voor behandeling met injectables zoals botox en fillers.

Ooglidcorrectie’s in Rijswijk

De prijs van € 649,- is voor een bovenooglidcorrectie van beide ogen en inclusief BTW, intake en nacontrole in Rijswijk.  Voor de intake betaalt u altijd € 50,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de actieprijs als tot behandeling wordt overgegaan.

Een afspraak maken kan telefonisch: 085-4881700

De EVLT methode voor spataderbehandeling biedt uiteraard dezelfde voordelen die de traditionele laserbehandeling biedt zoals de veiligheid, geen littekens, snel herstel, onder plaatselijke verdoving en een hoog percentage van succesvolle behandelingen. De extra voordelen van de EVLT zijn dus het nagenoeg uitblijven van na-pijn en een blijvend resultaat.

In de onderstaande video geeft drs. Cijs uitleg over de EVLT methode:

 

 

Afspraak maken

Wilt u uw spataderen laten onderzoeken? Dat is mogelijk in Rijswijk, Rotterdam en Tilburg. Een afspraak kunt u telefonisch maken op telefoonnummer 085-4881700

EVLT verbeterde laserbehandeling spataderen

 

Model gezocht (m/v).

Wij hebben inmiddels veel aanmeldingen ontvangen voor onze oproep voor een model bij de ooglidcorrecties. Aanmelden is niet meer mogelijk. Een team van artsen heeft enkele kandidaten geselecteerd. Iedereen die zich per email heeft aangemeld en niet tot de geselecteerden behoort heeft inmiddels bericht gehad. .

 

 

Voorwaarden

Polikliniek de Blaak wil graag professionele foto’s en een video-interview laten maken van het model die gebruikt kunnen worden in de communicatiekanalen zoals internet, advertenties en folders.  Het gaat dan om voor en na foto’s van het behandelde gezicht en meer algemene foto’s voor bij een testimonial en een kort interview op video. Door middel van een interview worden je ervaringen verwerkt tot testimonial in tekst.

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.