informatieavond spataderen Almere

Polikliniek de Blaak introduceert een nieuwe manier van laserbehandeling van spataderen. Deze methode heeft als belangrijk voordeel dat er geen sprake is van napijn en heeft een langdurig blijvend mooi effect; uw spataderen blijven weg.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze nieuwe manier van laserbehandeling van spataderen? Kom dan naar de informatieavond in Almere. Drs. Boonen, Drs. de Jong, Rianne Andringa en Dick Sieling houden een presentatie en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kunt u na afloop direct een Duplex (echo van de bloedvaten) laten maken om te zien of u in aanmerking komt voor een behandeling.

U bent van harte welkom op:

-          Dinsdag 14 mei 2013

De informatieavond begint om 19:30 uur (zaal open vanaf 19:00 uur). De toegang is gratis en wij stellen het op prijs als u zich vooraf zou willen aanmelden zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen ivm de huisvesting. Aanmelden kan via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 036-5377009.

 

Programma

19:00 uur             Ontvangst met koffie en thee

19:30 uur             Wat zijn spataderen?

Informatie over de mogelijkheden van behandelen van spataderen bij Polikliniek de Blaak Almere. Presentatie door Drs. Boonen, arts-fleboloog

20:00 uur             Presentatie Drs. de Jong, KNO arts

20:15 uur             Presentatie Rianne Andringa, huidtherapeut

20:25 uur             Uitleg over pijnloos laseren, de techniek die wordt toegepast. Presentatie Dick Sieling, firma Angiodynamics

20:40 uur             Rondleiding

Duplexonderzoeken door Drs. Dalmulder, arts-fleboloog

21:30 uur             Afsluiting

 

Adres: Edvard Munchweg 37, 1328 MB Almere

infoavond spataderen Almere

Meest gelezen


youtube google facebook twitter

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Ik accpeteer de cookies van deze website.