Open Klinieken Dag ZKN in Leidschendam

24-08-2011

Leidschendam – Ondanks het prachtige weer was er een grote opkomst tijdens de Open Klinieken Dag bij Polikliniek de Blaak. De tropische temperaturen waren niet voorzien op een dag als 1 oktober, maar dat weerhield de bezoekers er gelukkig niet van om een van de diverse presentaties bij te wonen.

Drs. Robert Boonen beet de spits af met een presentatie over flebologie en injectables. Daarna was het de beurt aan Fieke Allewelt – van Gemert met een goed verhaal over huidtherapie. Na de middagpauze sloten drs. Leon Plusjé (dermatologie en lipoedeem) en drs. Jan de Jong (plastische chirurgie) de open dag af. Naast de presentaties waren er rondleidingen en kon men vragen stellen aan de diverse artsen. Onder de aanwezigen werd ook nog een gratis rimpelbehandeling verloot. Alles bij elkaar was het een informatieve en bovenal een hele gezellige dag.

De Open Klinieken Dag is een initiatief van de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Met deze dag wil de ZKN de voordelen van een zelfstandige kliniek onder de aandacht brengen bij het grote publiek. Polikliniek de Blaak heeft voldaan aan de kwaliteitseisen van de ZKN en heeft daarom het ZKN keurmerk.

Hieronder een indruk van de dag:

leidschendam opendag kliniek huidkanker

Flyeren in het winkelcentrum.

Haaglanden bescherm huid tegen huidkanker dermatoloog

Presentatie drs. Jan de Jong over plastische chirurgie

dermatoloog den haag polikliniek de Blaak

Presentatie drs. Leon Plusjé over dermatologie

huid dermatoloog opendag kliniek zuid holland

Informatief maar ook heel gezellig