actie ooglidcorrectie voor € 649,-

Hangende bovenoogleden geven een vermoeide uitstraling en kunnen iemand soms jaren ouder doen lijken. Een bovenooglidcorrectie zorgt weer voor een frisse blik en een jonge uitstraling.

Polikliniek de Blaak biedt al meer dan 25 jaar uitstekende kwaliteit en service op het gebied van medische en cosmetische behandelingen. Het ZKN-keurmerk is daarvan het bewijs.

Polikliniek de Blaak heeft een speciale aanbieding: Bovenooglidcorrectie voor € 649,-.

Voorwaarden: De prijs van € 649,- is voor een bovenooglidcorrectie van beide ogen en inclusief BTW, intake en nacontrole. Intake en nacontrole kan zowel in Rotterdam als in Rijswijk of Tilburg plaatsvinden. De ingreep zelf wordt door Polikliniek de Blaak ingepland op de speciale operatie dagen in Rotterdam of Tilburg. Het aantal plekken is beperkt. Voor de intake betaalt u altijd € 50,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de actieprijs als tot behandeling wordt overgegaan. Periode: De periode voor deze actieprijs is verlengd met onbepaalde tijd. Zolang deze actie op onze website gepubliceerd staat kunt een afspraak maken voor intake en behandeling tegen dit actietarief.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Maak dan telefonisch een afspraak op telefoonnummer 085- 4881700

 

Ook voor een onderooglidcorrectie kunt u bij os terecht.