Model gezocht (m/v) voor gratis behandeling van pigmentvlekjes

Voor een behandeling van pigmentvlekjes in het gezicht zijn wij op zoek naar een geschikt model waarvan we de ervaring van de behandeling in beeld en tekst kunnen vastleggen en gebruiken in onze communicatie. Als tegenprestatie zal de behandeling gratis worden uitgevoerd en je  wordt natuurlijk ook een beetje beroemd.

Gezocht: iemand met duidelijke pigmentvlekken in het gezicht

Wij zoeken iemand met duidelijke pigmentvlekken in het gezicht waarvan wij verwachten het verschil van voor en na de ingreep mooi in beeld te kunnen brengen. Leeftijd en geslacht zijn niet belangrijk.

Meedoen?

Denk je geschikt te zijn als ons model voor deze behandeling? Stuur dan een foto van jezelf en een close-up foto van  je gezicht naar: communicatie@polikliniekdeblaak.nl Vermeld daarbij ook je naam, woonplaats en telefoonnummer. Onze afdeling communicatie zal samen met de behandelaren het beste model selecteren en uitnodigen voor een intake. Als je geschikt bent voor de behandeling zullen we een schriftelijke overeenkomst aangaan waarbij alle voorwaarden zijn vastgelegd.

 

Voorwaarden

Polikliniek de Blaak wil graag professionele foto’s en een video-interview laten maken van het model die gebruikt kunnen worden in de communicatiekanalen zoals internet, advertenties en folders. Het gaat dan om voor-en-na-foto’s van de aandoening zelf en meer algemene foto’s voor bij een testimonial en een kort interview op video. Door middel van een interview worden je ervaringen verwerkt tot een testimonial in tekst.