Model gezocht (m/v) voor gratis behandeling van pigmentvlekjes

Voor een behandeling van pigmentvlekjes in het gezicht zijn wij op zoek naar een geschikt model waarvan we de ervaring van de behandeling in beeld en tekst kunnen vastleggen en gebruiken in onze communicatie. Als tegenprestatie zal de behandeling gratis worden uitgevoerd en je  wordt natuurlijk ook een beetje beroemd.

Deze actie is afgelopen.

Gezocht: iemand met duidelijke pigmentvlekken in het gezicht

Wij zoeken iemand met duidelijke pigmentvlekken in het gezicht waarvan wij verwachten het verschil van voor en na de ingreep mooi in beeld te kunnen brengen. Leeftijd en geslacht zijn niet belangrijk.

Meedoen?

De actie is gestopt. Onze huidtherapeut zal nu de emails bekijken en een keuze maken uit de aanmeldingen. Iedereen die een email heeft ingestuurd ontvangt een antwoord als de keuze is gemaakt.

 

Voorwaarden

Polikliniek de Blaak wil graag professionele foto’s en een video-interview laten maken van het model die gebruikt kunnen worden in de communicatiekanalen zoals internet, advertenties en folders. Het gaat dan om voor-en-na-foto’s van de aandoening zelf en meer algemene foto’s voor bij een testimonial en een kort interview op video. Door middel van een interview worden je ervaringen verwerkt tot een testimonial in tekst.