Introductieaanbieding ooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie voor slechts 699 euro! Dat kan natuurlijk niet. Toch is het voor de eerste 16 patiënten die zich melden voor deze introductieactie wel mogelijk. Vanaf december dit jaar worden de operaties voor de ooglidcorrectie ook in Tilburg uitgevoerd. Patiënten hoeven daar dus niet meer naar Rotterdam doorverwezen te worden voor deze ingreep.

Deze actie is afgelopen. De eerste 16 patiënten hebben een ooglidcorrectie geboekt. Vanaf nu kunt u gebruik maken van het reguliere voordelige tarief van € 899 euro voor een bovenooglidcorrectie.

Voorwaarden

De introductiekorting is alleen geldig als de bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd in Tilburg op 4, 12 of 18 december 2015. De prijs van 699 euro is voor beide ogen en inclusief BTW, intake en nacontrole. De eerste 16 patiënten die zich inschrijven voor een ingreep op deze datum kunnen gebruik maken van deze kortingsactie. Daarna gaat het reguliere tarief in van 899 euro (excl. intakekosten).  Deelnemen kan door telefonisch een afspraak te maken op telefoonnummer 085- 4881700.