Even voorstellen: drs. Eva Walthuis, fleboloog in Tilburg

Sinds augustus dit jaar is het team voor de flebologie in Tilburg uitgebreid met drs. Eva Walthuis. Graag stellen we deze arts, die na haar studie Geneeskunde ook nog de certificering Flebologie heeft afgerond, aan u voor.

“Ik blijf de Flebologie een heel mooi vakgebied vinden om als arts werkzaam in te zijn. Je hebt namelijk te maken met een heel gevarieerde patiëntenpopulatie. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om de spataderproblematiek goed in kaart te brengen door middel van het duplexonderzoek. Dit kan heel rechttoe rechtaan zijn, maar als iemand al vaker behandeld is kan het soms een heel gepuzzel zijn. Deze “plattegrond” vormt de basis van je advies. Om echter tot een goed behandelplan te komen is het uiteraard van groot belang om naast de technische aspecten rekening te houden met de wensen van je patiënt (puur klachtgericht of juist cosmetisch of een combinatie van beide) en de financiële mogelijkheden. Als iemand aan het eind van het traject dan aangeeft hoe fijn het is om ’s avonds weer rust in de benen te hebben of dat ze in de zomer eindelijk weer met blote benen hebben durven lopen…daar doe je het voor!” aldus drs. Walthuis.

“Tot nu toe bevalt het werken voor Polikliniek de Blaak mij uitstekend. Het is een klein team waardoor de lijnen kort zijn en de kwaliteit van de zorg optimaal is. Ik werk samen met ervaren artsen die zowel aandacht hebben voor de medische klachten als voor het cosmetische aspect.”

Een afspraak maken op het spreekuur van drs. Eva Walthuis kan telefonisch: 085-4881700.