Bovenooglidcorrectie in Rijswijk voor € 495,-

bovenooglidcorrectie actieprijsBen je klaar met vermoeide ogen of wil je voorgoed af van opmerkingen over je sombere uitstraling? Dit is het ideale moment om een afspraak te maken voor een bovenooglidcorrectie bij drs. Versteeg in Rijswijk. Vanwege de groeiende vraag naar deze behandeling hebben we extra operatiedagen ingepland voor de komende weken. Hierdoor is er op dit moment geen wachtlijst voor bovenooglidcorrecties in deze vestiging.

Ontmoet Drs. Andreas Versteeg

De bovenooglidcorrecties in Rijswijk worden uitgevoerd door drs. Andreas Versteeg. Hij heeft in 2019 zijn studie afgerond en heeft uitgebreide chirurgische expertise opgebouwd op het gebied van cosmetische ingrepen. Dankzij zijn oog voor detail en vakmanschap is hij een veelgevraagd specialist binnen onze kliniek, met name voor injectables, liposucties en ooglidcorrecties.

Bovenooglidcorrectie in Rijswijk

De extra behandelingsdagen in Rijswijk zijn per direct beschikbaar om te boeken. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal er eerst een consult worden gepland met drs. Versteeg. Indien je een geschikte kandidaat blijkt te zijn voor deze ingreep, wordt er een operatieafspraak ingepland. De all-in prijs van € 495,- is geldig voor beide ogen en omvat BTW en nazorg. De consultkosten bedragen € 50,- en worden apart berekend.

drs versteegAndere vestigingen en artsen

De prijs van € 495,- is exclusief van toepassing op een bovenooglidcorrectie in Rijswijk, uitgevoerd door drs. Versteeg. Voor een bovenooglidcorrectie door andere artsen of op andere vestigingen blijft het tarief € 749,-.

Afspraak maken085 - 488 17 00