25% korting op botox behandeling tegen overmatig zweten

Sommige mensen zweten overmatig onder de oksels bij enige warmte of inspanning. Natte plekken in de kleding zijn dan niet te voorkomen met een anti-transpirant of deodorant. Een behandeling met Botox biedt wel uitkomst. Bij Polikliniek de Blaak worden de oksels behandeld met botox door een ervaren dermatoloog (specialist op het gebied van de huid). De botox stopt grotendeels het zweten voor 6 tot 9 maanden. Het heeft geen negatieve bijwerkingen als het op de juiste manier is ingespoten.

Kennismakingskorting

Wil je de effecten van de botox behandeling  wel eens zelf ervaren? Dan is nu het moment om een afspraak te maken. Bij Polikliniek de Blaak krijg je tot 1 maart 2018 maar liefst 25% korting op deze behandeling. Als je in februari de oksels laat behandelen dan heb je hier de hele zomer profijt van.

De behandeling van de oksels met botox kost normaal € 495,00. Met de actiekorting wordt dat in totaal € 371,25. De kosten voor de intake zijn € 50,- en worden in mindering gebracht op de behandeling. De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering en een verwijsbrief van de huisarts is daarom dus ook niet nodig.

Een afspraak maken in Rotterdam, Rijswijk of Tilburg kan telefonisch op nummer 085-4881700.