Artsen

abas
drs. C. Abas 
fleboloog
drs Boonen fleboloog cosmetisch arts
drs. R.S.M. Boonen 
fleboloog en cosmetisch arts
drs Cijs chirurg
drs. T. Cijs
chirurg
DenHengstdrs. C. den Hengst
dermatoloog en cosmetisch arts
 dr. H. Kreukels
dermatoloog
drs. lanjouw dermatoloog  dr. E. Lanjouw
dermatoloog
fleboloog farley nirhoedrs. F. Nirhoe
fleboloog
myrthe stok dermatoloogdrs. M. Stok
dermatoloog
IreneVethdrs. I. Veth
cosmetisch arts
drs Meindert Jan de Vriesdrs. M. de Vries
oogarts
drs de Wit chirurg proctoloogdrs. C. de Wit
chirurg proctoloog
       

 


mevr. S. Stevens
verpleegkundig specialist flebologie
     

 

 

Behandelaars

Ingrid van Gelder bandagiste
mevr. I. van Gelder
bandagiste
mevr. M. Breevaart 
huidtherapeute
mevr. A. Evora 
huidtherapeute
mevr. G. Tas
huidtherapeute
vantunenmevr. M. van Tunen
huidtherapeute


 

Assistentes

Christa van der KooijChrista van Kooij Denise Peverelli lidaLida van der Kuij priscillaPriscilla van Veen  

 

 

Kennis en ervaring

 

abas

drs. Abas, Cheno

Fleboloog

Drs. Cheno Abas is in 2013 afgestudeerd als basisarts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft brede ervaring opgedaan door te werken als zaalarts bij de Chirurgie voor een jaar en vervolgens 2 jaar bij de Interne Geneeskunde. Vanaf 2017 is hij werkzaam als arts-assistent Dermatologie en Flebologie en heeft hij besloten zich verder te specialiseren in de Flebologie.

 

 

 

behandelaar spataderen

drs. Boonen, Robert

Fleboloog en arts cosmetische geneeskunde
   - Flebologie (spataderbehandeling)
   - Duplex (echo doppler)

   - Lipoedeembehandeling

Robert S.M. Boonen, MD, is Algemeen Directeur van Stichting Polikliniek de Blaak, gesticht in 1991.

Robert Boonen studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft als student diverse stages gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University in Amerika. Na zijn afstuderen is hij twee jaar werkzaam geweest als assistent-gynaecoloog, maar besloot uiteindelijk in 1991 over te stappen naar de flebologie. Zijn flebologische opleiding heeft hij genoten in Rotterdam.

In die tijd heeft hij meer dan 60.000 flebologische (spatader-)behandelingen uitgevoerd.

Nadien is hij, geïnspireerd door het esthetische succes van flebologische behandelingen, zich verder gaan specialiseren in de esthetische geneeskunde. Lipoedeem behandeling heeft zijn speciale aandacht.

Sinds 2009 is hij lid van The American College of Phlebology en het European Venous Forum.

Senior Associate Editor by the Journal of Aesthetic Medicine and Dermatology (EJAMeD)

 

Tevens aangesloten bij:

- APF

- NVVCC

- DALA

- ELA

 Zie ook: www.drsboonen.nl

 

 

 

vaatoperaties spataderen met laser

drs. Cijs, Tanja

Chirurg
   - Vaatoperaties
   - Proctologie
   - Laserbehandelingen

Tanja Cijs studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij startte de opleiding tot chirurg in 2003 bij het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen. De opleiding tot chirurg werd afgerond in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam (2005-2010), waar zij in het laatste jaar van de opleiding specialiseerde in de oncologische chirurgie met als aandachtsgebied longchirurgie, mamma-  en hoofd-hals chirurgie. Tanja Cijs is sinds mei 2010 werkzaam als chirurg bij Polikliniek de Blaak.

 

 

 

DenHengst

drs. den Hengst, Chris

Dermatoloog en cosmetisch arts 
   - Dermatologie (geen spreekuur bij Polikliniek de Blaak)
   - Cosmetische chirurgie
   - Lipoedeem

Chris den Hengst studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Na zijn opleiding tot arts werkte hij 3 jaar als ANIOS op de afdeling dermatologie van het Militair Hospitaal dr. A.Mathijssen. Zijn opleiding tot dermatoloog volgde daarop in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht. Hij vestigde zich daarna in Woerden als dermatoloog waar hij tot 1 januari 2018 heeft gewerkt. Daarnaast werkte hij van 1998 tot 2006 in de Velthuiskliniek in Rotterdam, vervolgens van 2006 tot 2009 al eerder bij Polikliniek de Blaak.

Van 2010 tot 2016 was hij verbonden aan het UMC Utrecht waar hij artsen in opleiding tot dermatoloog op het onderdeel dermatochirurgie les gaf. Van 2010 tot heden werkte hij tevens in de Kiewiet deJonge kliniek in Noordwijk. Binnen de dermatologie is zijn interessegebied vooral psoriasis, oncologie en dermatochirurgie. 

In de cosmetische chirurgie heeft hij ruim 3000 liposucties op zijn naam waaronder die voor lipoedeem. Samen met dokter Boonen heeft hij vele buikwandcorrecties onder locale anesthesie uitgevoerd. Daarnaast heeft hij grote ervaring met ooglidcorrecties.

Binnen Polikliniek de Blaak is zijn werkterrein vooral de behandeling van lipoedeem.

 

Aangesloten bij:

NVVCC

NVDV

ISDS

NVCG

- ESCS

NLSAS

 

Hilke

drs. Kreukels, Hilke

Dermatoloog 
   - Dermatologie (huid- en geslachtziektes)

Hilke kreukels werd opgeleid tot arts aan de Universiteit van Maastricht. Haar specialisatie tot dermatoloog volgde zij aan het Erasmus MC te Rotterdam. Naast de algemene dermatologie heeft zij als speerpunten dermato-oncologie, dermatochirurgie, flebologie en cosmetiek.

drs. lanjouw dermatoloog

dr. Lanjouw, Esmée

Dermatoloog 
   - Dermatologie (huid- en geslachtziektes)

Esmée Lanjouw (1979), opgeleid in het Erasmus MC in Rotterdam. Naast de algemene dermatologie heeft zij als speerpunten dermato-oncologie, dermatochirurgie, SOA, en immunologie.

nirhoe

drs. Nirhoe, Farley

Fleboloog

 - Onderzoek met Duplex, diagnostiseren en behandelen van spatadergerelateerde klachten.

Farley Nirhoe studeerde geneeskunde aan het Erasmus MC in Rotterdam waar hij in 2007 afstudeerde.Farley Nirhoe studeerde geneeskunde aan het Erasmus MC in Rotterdam waar hij in 2007 afstudeerde. Hij heeft zijn afstudeeronderzoek verricht op de afdeling plastische en reconstructieve chirurgie met als onderwerp: Het vervaardigen van een tissue-engineered slijmvlies substituut voor de behandeling van onder anderen brandwondpatiënten. Tijdens zijn werkervaring op verschillende afdelingen in het ziekenhuis groeide zijn belangstelling in de flebologie. Sinds 2010 is hij werkzaam in Polikliniek de Blaak als fleboloog in opleiding. Na het afronden van zijn opleiding in 2014 is hij hier werkzaam als fleboloog.

 

myrthestok

drs. Myrte, Stok

Dermatoloog 
   - Dermatologie (huid- en geslachtziektes)

Myrte Stok (1984), opgeleid in het Vrije Universiteits medisch Centrum. Naast de algemene dermatologie heeft zij als speerpunten dermato-oncologie, dermatochirurgie en flebologie.

 

IreneVeth

drs. Veth, Irene

Cosmetisch arts (in opleiding)
   

 Meer informatie in dit interview.

 

deVries

drs. de Vries, Meindert Jan

Oogarts 
   - Ooglidcorrecties
   

Drs. Meindert Jan de Vries heeft in Amsterdam geneeskunde gestudeerd. Van 1984 tot 1987 heeft hij wetenschappelijk onderzoek verricht op het Interuniversitair Oogheelkundig Instituut afdeling Visuele Systeem Analyse te Amsterdam. Zijn medisch specialistische opleiding tot oogarts heeft hij in het oogziekenhuis Rotterdam gedaan. Sinds 1992 werkt hij als algemeen oogarts met als aandachtsgebied kinderoogheelkunde. In die setting heeft hij plastische ooglid chirurgie en scheelziensoperatie verricht. Daarnaast werkt hij als revalidatieoogarts bij Koninklijke Visio.

Sinds 2013 werkt hij part-time in Brussel als kinderoogarts in het Reine Fabiola Universitair Kinderziekenhuis. Sinds april 2016 is hij aan Polikliniek de Blaak verbonden voor de behandeling van bovenooglidcorrecties.

drs. de Wit, Carla

Chirurg 
   - Chirurg
   - Proctoloog

Drs. Carla de Wit heeft in Leiden geneeskunde gestudeerd waar zij in 1987 cum laude is afgestudeerd. Haar medisch specialistische opleiding tot chirurg heeft zij gedaan in het Rode Kruis ziekenhuis in Den Haag en het AZL (tegenwoordig LUMC) in Leiden. Sinds 1995 is zij chirurg. Na haar opleiding heeft zij zich nog 2 jaar extra gespecialiseerd in de colorectale en anale chirurgie. In die periode is haar speciale interesse in de anale problematiek en bekkenbodem problematiek ontstaan. Sinds 2000 werkt zij in het Bronovo ziekenhuis als chirurg–proctoloog en bekkenbodem specialist. Sinds de oprichting in 2006 participeert zij actief in het bekkenbodem centrum Bronovo. Van 2009 tot 2015 was zij medisch hoofd van de SEH in het Bronovo en opleider van de huisartsen tijdens hun acute stage op de SEH. Naast deze werkzaamheden is zij altijd werkzaam geweest als chirurg proctoloog en bekkenbodem specialist.

Shaula Stevens

Verpleegkundig specialist Flebologie

   - Onderzoeken, behandelen en voorkomen van spatadergerelateerde klachten
   - Duplex

Shaula Stevens heeft na haar verpleegkundige HBO opleiding en na een aantal jaar werkervaring, de opleiding tot verpleegkundig specialist gevolgd (Advanced Nursing Practice). Een verpleegkundig specialist is een verpleegkundige met een erkende, specifieke masteropleiding en ervaring op het niveau van expert, die individueel en zelfstandig patiënten behandelt. Na haar opleiding is ze in 2009 binnen de Blaak gaan werken als verpleegkundig specialist op de flebologie poli. In 2010 heeft ze een aansluitende opleiding gevolgd in vaatspecialisatie en duplex onderzoek.


Lid van de V&VN verpleegkundig specialisten

Lid van de Benelux vereniging voor flebologie

Lid van de DCOP

 

 

 

bandagist meet steunkousen aan na spataderen

Ingrid van Gelder

Bandagiste
   - Aanmeten steunkousen
   - Assisteert bij flebologie
   - Assisteert bij vaatchirurgie

 

 

 

Maxime Breevaart

Huidtherapeut in Tilburg

   - Acnétherapie

   - Compressietherapie

   - Elektrische epilatie

   - Fruitzuurpeelings

   - Laser- en lichttherapie

   - Manuele lymfedrainage

   - Microdermabrasie

aangesloten bij de NVH

    

Voldoet aan de eisen van:

   

 

Alycia Evora

Huidtherapeut in Rotterdam

   - Acnétherapie

   - Compressietherapie

   - Elektrische epilatie

   - Fruitzuurpeelings

   - Laser- en lichttherapie

   - Manuele lymfedrainage

   - Microdermabrasie

aangesloten bij de NVH

    

Voldoet aan de eisen van:

   

 


tas

Gulsum Tas

Huidtherapeut in Rijswijk

   - Acnétherapie

   - Compressietherapie

   - Elektrische epilatie

   - Fruitzuurpeelings

   - Laser- en lichttherapie

   - Manuele lymfedrainage

   - Microdermabrasie

aangesloten bij de NVH

   

Voldoet aan de eisen van:

  

 

 

vantunen

Michelle van Tunen

Huidtherapeut

   - Acnétherapie

   - Compressietherapie

   - Elektrische epilatie

   - Fruitzuurpeelings

   - Laser- en lichttherapie

   - Manuele lymfedrainage

   - Microdermabrasie

aangesloten bij de NVH

    

Voldoet aan de eisen van:

   

 

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.