drs. C. den Hengst

drs. den Hengst, Chris

Dermatoloog en cosmetisch arts 
– Dermatologie (geen spreekuur bij Polikliniek de Blaak)
– Cosmetische chirurgie
– Lipoedeem

Chris den Hengst studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Na zijn opleiding tot arts werkte hij 3 jaar als ANIOS op de afdeling dermatologie van het Militair Hospitaal dr. A.Mathijssen. Zijn opleiding tot dermatoloog volgde daarop in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht. Hij vestigde zich daarna in Woerden als dermatoloog waar hij tot 1 januari 2018 heeft gewerkt. Daarnaast werkte hij van 1998 tot 2006 in de Velthuiskliniek in Rotterdam, vervolgens van 2006 tot 2009 al eerder bij Polikliniek de Blaak.

Van 2010 tot 2016 was hij verbonden aan het UMC Utrecht waar hij artsen in opleiding tot dermatoloog op het onderdeel dermatochirurgie les gaf. Van 2010 tot heden werkte hij tevens in de Kiewiet deJonge kliniek in Noordwijk. Binnen de dermatologie is zijn interessegebied vooral psoriasis, oncologie en dermatochirurgie.

In de cosmetische chirurgie heeft hij ruim 3000 liposucties op zijn naam waaronder die voor lipoedeem. Samen met dokter Boonen heeft hij vele buikwandcorrecties onder locale anesthesie uitgevoerd. Daarnaast heeft hij grote ervaring met ooglidcorrecties.

Binnen Polikliniek de Blaak is zijn werkterrein vooral de behandeling van lipoedeem.

BIG: 19021459001

Aangesloten bij:

– NVVCC

– NVDV

– ISDS

– NVCG

– ESCS

– NLSAS
dokter Chris den Hengst