Een wondje dat niet wil genezen kan wijzen op huidkanker, zeker als het langer dan 3 maanden duurt. Er is dan vermoedelijk sprake van plaveiselcelcarcinoom of basaalcelcarcinoom. Een andere vorm van huidkanker is het melanoom. Als een moedervlek asymmetrisch is, onregelmatige randen heeft, van kleur verandert, groter en dikker wordt of gaat bloeden, is deze verdacht voor huidkanker. Met deze symptomen kunt u het beste zo snel mogelijk naar uw huisarts gaan. Het uitgroeien van een moedervlek tot melanoom kan worden voorkomen als deze in een vroeg stadium wordt ontdekt en behandeld. De kans op uitzaaiing is bij vroegtijdige behandeling van het melanoom ook aanzienlijk kleiner.

huidkanker verdacht vlekje

 

Pagina's met relevante informatie over huidkanker:
- Moedervlek en melanoom
Fotodynamische therapie ( PDT)

Bij de volgende vestigingen van Polikliniek de Blaak kunt u terecht bij een dermatoloog voor huidkanker: Rotterdam, Tilburg en Rijswijk.

 

Quote open

Wat zeggen onze klanten

Mijn huisarts verwees mij door naar een dermatoloog om de plekjes verder te onderzoeken. Ik maakte mij toen natuurlijk meteen nog meer zorgen en ik was blij dat ik bij Polikliniek de Blaak binnen twee dagen terecht kon.  Lees meer.

Mevrouw Hermans

Quote sluiten

 

afspraak maken   

Bel mij terug

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.