Zweten voorkomt dat je lichaamstemperatuur te hoog oploopt en het verwijdert tegelijk allerlei afvalstoffen uit je lichaam. Minder aangename gevolgen van dit zweten zijn de hierbij vrijkomende geur of natte plekken, bijvoorbeeld onder de oksels. Wanneer zweten als onaangenaam ervaren wordt, noemen we het overmatig zweten (hyperhidrose).  Het overmatig zweten kan het hele lichaam betreffen, maar het is ook mogelijk dat de klachten zich beperken tot de handen, de voeten of de oksels. Veel mensen gebruiken deodorant om de geur te verdoezelen of antitranspirant om het zweten plaatselijk te remmen. Als dat niet voldoende is kan gekozen worden voor botoxinjecties onder de oksels of behandeling met laser.

overmatig zweten transpireren botox behandelen

Botox

Botox blokkeert (tijdelijk) de weg tussen de zenuwen en de zweetklieren en stopt zo het zweten en de vervelende geur. Na 6 tot 9 maanden is de botoxbehandeling uitgewerkt en moet deze weer herhaald worden. Vraag uw arts bij Polikliniek de Blaak om de mogelijkheden.

De Botoxbehandeling

Voorafgaand aan het injecteren worden de oksels voorzien van een verdovende crème. De injecties zelf doen vervolgens vrijwel geen pijn meer. Na de botoxbehandeling is de overmatige transpiratie gedurende zes tot negen maanden met 80 tot 90% verminderd.

 

Prijslijst botox behandeling bij overmatig transpireren

Consult gratis
   
Botox behandeling beide oksels € 495,-

Polikliniek de Blaak behandelt overmatig zweten (transpireren) in Rijswijk, Tilburg en Rotterdam.

afspraak maken   

Bel mij terug

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.