24-05-2012 - Ongeveer 40 geinteresseerde hebben de informatieavond op 22 mei bijgewoond bij Polikliniek de Blaak. De bezoekers vonden het een informatieve en gezellige avond. Polikliniek de Blaak heeft daarom besloten om meer van dit soort avonden te organiseren.

spataderen informatieavond Tilburg angiodynamics

spataders informatie tijdens bijeenkomst kliniek

De aankondiging van de informatieavond was als volgt:

Patiënten en geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatieavond over spataderen bij Polikliniek de Blaak. Tijdens deze informatieavond op 22 mei zal chirurge drs. Nijs een presentatie geven over de aandoening spataderen. Aan bod komen de mogelijke oorzaken, de gevolgen van te lang wachten met behandelen en de verschillende behandelmethoden. Er zal ook aandacht zijn voor de vergoedingen van behandeling bij spataderen door de zorgverzekeraars. De behandeling van spataderen met medische indicatie blijft volledig vergoed en bij de cosmetische indicatie wordt soms een deel vergoed door de aanvullende verzekering.


Tevens zal AngioDynamics een presentatie geven over de vernieuwde methode om spataderen met laser te behandelen. Deze nieuwe Nevertouch lasermethode is vrijwel pijnloos, snel en bijzonder succesvol. Na de behandeling zijn er geen blauwe plekken meer te zien en er blijft geen litteken over. Het slagingspercentage is maar liefst 98% en na de behandeling blijven de spataderen vaker weg dan bij andere behandelmethoden. 


Aan het eind van de avond is er gelegenheid om vragen te stellen aan de chirurg,  de fleboloog of aan AngioDynamics. Wilt u deze informatieavond bijwonen? Dan verzoeken wij u zich telefonisch op te geven of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. informatieavond en uw volledige naam en telefoonnummer.

Informatieavond
datum: 22 mei 2012
Tijd: ontvangst om 19:00 uur
locatie: Ketelhavenstraat 39 in Tilburg
kosten: gratis

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.