Cryolipolyse

vetcellen verwijderen door sterk afkoelen

Cryolipolyse is pijnloos en effectief

Het is een veelvoorkomende frustratie; gezond leven en veel sporten en toch komen er steeds meer nare vetophopingen bij op bepaalde zones van het lichaam. Vooral op de buik en de heupen. Wanneer een dieet geen oplossing meer biedt en een chirurgische ingreep nog een stap te ver is dan kunt u kiezen voor de Cryolipolyse.Bij Cryolipolyse worden de vetcellen sterk afgekoeld. Door de kou worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling is pijnloos en levert gemiddeld 1 cm reductie van de behandelde zone op per behandeling.

cryolipolyse door een arts

Wetenschappelijk bewezen

Dermatologen aan de Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om vetcellen te behandelen zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Omdat het afvoeren van de vetcellen door het lichaam op natuurlijk wijze gaat, is het een geleidelijk proces en is het definitieve resultaat pas na enkele weken zichtbaar.

De behandeling

De behandeling vindt plaats in Rotterdam en Leidschendam en duurt per zone 40 minuten tot maximaal 1 uur. Tijdens de behandeling kunt u iets lezen of naar muziek luisteren. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Binnen enkele dagen na de behandeling ziet u het eerste resultaat. Na ongeveer 6 weken zijn alle beschadigde vetcellen door het lichaam afgevoerd. Deze vetcellen komen nooit meer terug. Voor het beste resultaat heeft u ongeveer 3 behandelingen nodig.

De resultaten van de behandeling zijn dezelfde als van invasieve liposuctie: dwz de vetcellen worden geëlimineerd en de resultaten blijven behouden zolang u het normale calorie-evenwicht aanhoudt met gezonde voeding en beweging.

Voordelen van de Cryolipolyse:

• Pijnloos
• Vetcellen verdwijnen voorgoed
• Geen chirurgische ingreep
• Geen herstelperiode
• Veilig en effectief
• Huid blijft onbeschadigd

De zones die u kunt laten behandelen:

Buik, taille, rug, billen, heupen, benen, binnenkant van de knie of bovenarm (Linker- en rechterkant vallen binnen 1 behandelzone).

bekijk hier een filmpje over de Cryolipolyse:

De procedure van Cryolipolyse:

Prijslijst Cryolipolyse

Intake* € 50,-
Introductieprijzen:  
Kuur van 3 behandelingen (1 zone)  720 euro, dus per behandeling (ongeveer 40 minuten): € 240,-
Na deze kuur, ongeacht welke zone, per behandeling (ongeveer 40 minuten): € 225,-
* De kosten van de intake worden in mindering gebracht op de kosten van de behandeling als daartoe besloten wordt.

Alle tarieven zijn inclusief verschuldigde BTW.

Een BTW vrijstelling zal uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die op medische indicatie worden uitgevoerd. Bij het ontbreken van een medische indicatie is 21% BTW verschuldigd. De beoordeling hiervan ligt bij de behandelend arts.

Linker- en rechterkant vallen binnen 1 behandelzone.

Afspraak maken085 - 488 17 00
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.