Met de donatie van een Olympus Microscoop helpt Polikliniek de Blaak de Egelopvang Zoetermeer om mestonderzoek te doen bij nieuw binnengebrachte egels. Met dit mestonderzoek kan een diagnose gesteld worden van de ziekte van de egel en de eventuele behandeling. Bij Polikliniek de Blaak zetten wij ons al bijna 30 jaar in voor de gezondheid van onze patiënten en wij vinden het bijzonder leuk dat wij nu ook een kleine bijdrage kunnen doen aan de gezondheid van de egels in Nederland.

Meer informatie over het goede werk van de egelopvang: Egelopvang Zoetermeer

foto: overhandiging van de microscoop door Stefan Schot namens de Polikliniek aan Mieke van de Egelopvang Zoetermeer.

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) heeft een keurmerk dat garandeert dat u de hoogste kwaliteit en veiligheid van zorg krijgt bij de instellingen die na een intensieve en onafhankelijke controle het keurmerk mogen dragen. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden de behandelingen, intakeprocedures, veiligheid van apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid jaarlijks getoetst. Onafhankelijke certificeringsinstanties Kiwa en LRQA (Lloyds) toetsen jaarlijks de klinieken. Alleen de allerbeste zorginstellingen krijgen dit ZKN keurmerk.

Polikliniek de Blaak is al sinds 2007 zeer intensief bezig met het kwaliteitsbeleid en dat heeft geresulteerd in diverse certificeringen en keurmerken. Een team van artsen, assistentes, de directie en de kwaliteitsmanager vormen samen het kwaliteitsteam van Polikliniek de Blaak, dat voortdurend actief op zoek is naar kwaliteitsverbeteringen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het kwaliteitssysteem van Polikliniek de Blaak een voorbeeld is geworden voor ziekenhuizen en zelfstandige klinieken in heel Nederland.

Zou je wat meer volume aan je lippen willen geven? Dan is nu het juiste moment voor een gratis consult bij drs. Veth in Rijswijk of Rotterdam. Tijdens het eerste consult wordt ruim de tijd genomen om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt een professionele gezichtsanalyse en een advies op maat.

De lip fillers zijn nu ook in prijs verlaagd: vanaf € 249,- is het al mogelijk meer volume aan de lippen te geven. 

Meer weten? maak dan nu een afspraak op het spreekuur van drs. Veth via telefoonnummer 085-4881700.

 

Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Veel Nederlanders hebben een verhoogde kans op het ontwikkelen van een vorm van huidkanker. Risicogroepen zijn onder andere mensen met een licht huidtype, mensen die voor hun hobby of werk veel in de zon komen of mensen die medicatie gebruiken die het immuunsysteem remmen.

Huidkanker komt steeds vaker voor en bij een vroege herkenning is de kans op genezing groter. Dit zijn de belangrijkste redenen voor de organisatie van de jaarlijkse Huidkankerdag. Ook Polikliniek de Blaak doet dit jaar weer mee met de vestigingen in Rotterdam en Rijswijk.

Als u de Huidkankerdag bezoekt, krijgt u informatie over huidkanker. Wat zijn de risico’s? Voor wie is goede bescherming vooral belangrijk? Hoe kan ik mijn huid goed beschermen tegen de zon? Bovendien kunt u uw huid laten controleren door een dermatoloog. Let op: deze huidcheck is geen officieel medisch consult.

U kunt dit jaar terecht bij:

  • Polikliniek de Blaak Rotterdam (Blaak 243): dermatoloog dr. E. Lanjouw
  • Polikliniek de Blaak Rijswijk (Oranjelaan 1): dermatoloog drs. M. Stok

Datum: 2 juni 2018 van 10 uur tot 13 uur

Inschrijving voor de Huidkankerdag 2018 is alleen mogelijk via de website www.huidkankerdag.nl.  Als u zich zorgen maakt over een plekje op de huid dan kunt u natuurlijk ook altijd een afspraak maken bij de dermatoloog tijdens het reguliere spreekuur in Tilburg, Rijswijk of Rotterdam.  Dit consult kunt u telefonisch aanvragen op telefoonnummer: 085-4881700.

 

De EVLT methode voor spataderbehandeling biedt uiteraard dezelfde voordelen die de traditionele laserbehandeling biedt zoals de veiligheid, geen littekens, snel herstel, onder plaatselijke verdoving en een hoog percentage van succesvolle behandelingen. De extra voordelen van de EVLT zijn dus het nagenoeg uitblijven van na-pijn en een blijvend resultaat.

In de onderstaande video geeft drs. Cijs uitleg over de EVLT methode:

 

 

Afspraak maken

Wilt u uw spataderen laten onderzoeken? Dat is mogelijk in Rijswijk, Rotterdam en Tilburg. Een afspraak kunt u telefonisch maken op telefoonnummer 085-4881700

EVLT verbeterde laserbehandeling spataderen

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.