Botox

Met een botox behandeling van Polikliniek de Blaak krijgt u uw energieke en frisse look weer helemaal terug. U kunt voor een botox behandeling terecht bij onze vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg. Een botox behandeling biedt uitkomst wanneer u last heeft van de volgende klachten:

  • Rimpels of kraaienpootjes
  • Huidveroudering
  • Migraine
  • Overmatig zweten
  • Gummysmile(bloot tandvlees tijdens lachen)
  • Knarsetanden

Onze ervaren artsen zorgen ervoor dat u goed bent voorbereid wanneer u begint met de botox behandeling. Tijdens het intakegesprek nemen we alle stappen met u door, zodat u een goed beeld krijgt van de botox behandeling. Wilt u direct een afspraak maken of wilt u liever nog wat meer informatie ontvangen? Klik dan op de buttons hieronder.

Afspraak maken085 - 488 17 00
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Prijslijst botox en fillers

Consult

Intake injectables € 50,-
Vervolgconsult (tot max 1 jaar na laatste bezoek, en voor elke nieuwe ingreep nieuwe intake kosten) gratis

Botox

Bocouture
0,5 zone = 12 units € 85,-
1 zone   = 25 units € 149,-
2 zones = 50 units € 259,-
3 zones = 75 units € 359,-
4 zones = 100 units € 495,-
  Abonnementen 3x per jaar 1 prijs
Abonnement botox 3x 1 zone € 410,-
Abonnement botox 3x 2 zones € 699,-
Abonnement botox 3x 3 zones € 959,-
  De arts bepaalt hoeveel zones er nodig zijn voor de “pakketten botox” maar gaat uit van de protocollen. Alles is nu gebaseerd op het NVCG protocol botuline toxine type A injectietherapie

Fillers

Radiesse
Radiesse 1,5 ml € 419,-
Radiesse 3 ml € 659,-
Radiesse 4,5 ml € 999,-
Radiesse 6 ml € 1199,-
  Hyaluronzuur
Touch up voor lipfillers    0,5 ml € 149,-
Lipfillers 1 ml € 249,-
Hyaluronzuur 1 ml € 319,-
Hyaluronzuur 2 ml € 599,-
Hyaluronzuur 3 ml € 879,-
  De arts adviseert hoeveel filler er op welke gebieden nodig is. De keuze tussen Radiesse of een hyaluronzuur filler wordt door de arts uitgelegd.

De arts adviseert hoeveel filler er op welke gebieden nodig is. De keuze tussen Radiesse of een hyaluronzuur filler wordt door de arts uitgelegd.

Behandelend arts

Het intakegesprek zal plaatsvinden met drs. Boonen, cosmetisch arts die jarenlange ervaring heeft met botox en fillers. drs. Robert Boonen maakt graag met u een persoonlijk plan, zodat u goed weet wat u te wachten staat. U kunt bij hem terecht met al uw vragen.

Botoxbehandeling

Een botoxbehandeling bij Polikliniek de Blaak duurt gewoonlijk niet zo lang. De botox wordt met een dunne naald in de spiervezel geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de aangezichtsspieren ontspannen, en uw gezicht rustiger oogt. Doordat wij werken met een dunne naald, zult u hier geen littekens aan overhouden.

Na de botoxbehandeling

U zult het resultaat van de botoxbehandeling nog niet direct zien. Na één week zijn de eerste veranderingen zichtbaar en na twee tot drie weken zult u het eindresultaat zien. Na de behandeling mag u twee uur lang niet sporten, liggen of uw gezicht masseren. Tijdens de drie opeenvolgende dagen na de behandeling is het noodzakelijk om gedurende de dag regelmatig de spieren aan te spannen, om zo het gewenste resultaat te behalen.

Resultaat voor rimpels en voorhoofd

Het resultaat van de botoxbehandeling voor uw rimpels en voorhoofd heeft een beperkte duur. Het resultaat is namelijk tot ongeveer zeven maanden zichtbaar. Daarna kunt u weer bij Polikliniek de Blaak terecht voor een vervolgbehandeling. Aangezien u al eens eerder bij ons bent geweest, is uw gezicht voor ons bekend en kunnen wij sneller en beter de vervolgbehandeling uitvoeren.

Resultaat bij zweten en knarsetanden

Wanneer u botox gebruikt tegen overmatig zweten, migraine of knarsetanden zult u veel langer van uw resultaat genieten: het effect duurt dan gemiddeld tien tot twaalf maanden.

Bent u benieuwd wat Polikliniek de Blaak voor u kan beteken op het gebied van botoxbehandelingen? Maak direct een afspraak voor een intakegesprek door hieronder te klikken, of bel 085 488 1700.

Afspraak maken085 - 488 17 00

Wat zeggen onze klanten

‘Tijdens het intakegesprek werd ik gerust gesteld en kon ik al mijn vragen stellen. Dat haalde veel onzekerheden bij mij weg. Uiteindelijk heeft de arts mijn kraaienpootjes laten verdwijnen en ik ben hier erg tevreden mee!’.  

Lisa, 45 uit Den Haag

De risico’s van een botoxbehandeling

De specialisten en cosmetisch artsen van Polikliniek de Blaak beschikken allemaal over de juiste vakkennis en jarenlange ervaring. Ondanks dat botox een zeer veilige behandeling is, kunnen er bijwerkingen ontstaan. Mogelijke bijwerkingen zijn:

Hoofdpijn

Hoofdpijn verdwijnt vaak na enkele dagen. Heeft u last van migraine en spierspanningshoofdpijn? Dan zult u juist minder hoofdpijn hebben.

Ecchymose

Na de behandeling kunnen er blauwe plekken rondom het gebied waar de botox is geïnjecteerd ontstaan.

Oedeem

U kunt last krijgen van oedeem: dit is een zwelling die een paar dagen na de behandeling rond de ogen kan ontstaan. Dit zal na vijf tot tien dagen ook weer vanzelf verdwijnen.

Wenkbrauwptosis

Wanneer er te dicht in de buurt van uw wenkbrauw wordt geïnjecteerd, kan uw wenkbrauw tijdelijk gaan hangen.

Pijn met slikken

Wanneer er botox is geïnjecteerd in of rond de hals, kunt u moeite hebben met slikken. Dit is echter maar van zeer korte duur.

Misselijk en duizelig

Enkele dagen na de behandeling kan er misselijkheid optreden. Dit is echter zeer zeldzaam. Wij raden een botoxbehandeling af in de volgende gevallen:

  • Bij zwangerschap
  • Bij een antibioticakuur
  • Bij borstvoeding
  • Wanneer u net bent gevaccineerd

Als u lijdt aan Myastenia Gravis, het Lambert Eaton-syndroom of als u overgevoelig bent voor botox is het raadzaam om ons hiervan op de hoogte te stellen.

In een persoonlijk gesprek kunnen we u adviseren over de behandeling of informeren over de eventuele risico’s. Maak direct een afspraak met onze specialist of laat uw nummer achter, zodat wij u kunnen terugbellen.

Afspraak maken085 - 488 17 00

Wat zeggen onze klanten

‘Ik had al heel lang last van rimpels. Ik had echter nooit gedacht dat ze zo gemakkelijk weg waren te halen. De botoxbehandeling duurde maar 15 minuten en daarna kon ik weer naar huis. Wel moest ik even rustig aan doen, maar het was zeker de moeite waard.’ 

Wim, 53 uit Tilburg

Over botox

De benaming botox komt van de merknaam van Botuline Toxine, een stof die op een natuurlijke manier eiwit produceert door de bacterie ClostridiumBotulinum. Deze stof wordt al jaren ingezet als beste middel tegen verjaring. Botox zorgt voor een verlaging van de spierconcentratie. Hierdoor worden rimpels en andere oneffenheden opgevuld. Botox werd voor het eerst in 1973 gebruikt, als middel tegen scheelzien (strabismus). In 1987 ontdekte een oogarts in Canada dat patiënten geen kraaienpootjes meer hadden na een behandeling tegen permanente spasme van het ooglid.

We zijn inmiddels miljoenen injecties verder en er wordt alles aan gedaan om de veiligheid van een botoxbehandeling te garanderen. Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op ervaren en vakkundige artsen.

Routebeschrijvingen

de Blaak Rotterdam

Blaak 243 / 485
3011 GB Rotterdam

E: rotterdam@polikliniekdeblaak.nl

de Blaak Rijswijk

Oranjelaan 1
2281 GA Rijswijk

E: info@polikliniekdeblaak.nl

de Blaak Tilburg

Ketelhavenstraat 39
5045 NG Tilburg

E: tilburg@polikliniekdeblaak.nl