Met een botox behandeling van Polikliniek de Blaak krijgt u uw energieke en frisse look weer helemaal terug. U kunt voor een botox behandeling terecht bij onze vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg. Een botox behandeling biedt uitkomst wanneer u last heeft van de volgende klachten:

  • Rimpels of kraaienpootjes
  • Huidveroudering
  • Migraine
  • Overmatig zweten
  • Gummysmile(bloot tandvlees tijdens lachen)
  • Knarsetanden

Onze ervaren artsen zorgen ervoor dat u goed bent voorbereid wanneer u begint met de botox behandeling. Tijdens het intakegesprek nemen we alle stappen met u door, zodat u een goed beeld krijgt van de botox behandeling. Wilt u direct een afspraak maken of wilt u liever nog wat meer informatie ontvangen? Klik dan op de buttons hieronder.

afspraak maken

Bel mij terug

We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.

Botox tarieven

In onderstaand schema treft u een overzicht van de verschillende prijzen van onze botox behandelingen.

Soort behandelingTarieven botox
Consult botox (30 minuten) € 50,-
Botox controle afspraak Gratis
Tarief botox per hoeveelheid product 
Botox light € 85,-
1 zone/ regio € 150,-
2e zone/ regio € 110,-
3e zone/ regio € 95,-
2 zones/ regio’s € 260,-
3 zones/ regio’s € 355,-
Tarief botox per behandelgebied 
Frons – medium (standaard dosering) € 150,-
Frons – intense (in geval van uitzondering) € 175,-
Kraaienpootjes € 150,-
Voorhoofd (light) € 85,-
Voorhoofd (medium) € 150,-
Frons en kraaienpootjes € 260,-
Frons en voorhoofd (light) € 235,-
Frons en voorhoofd (medium) € 260,-
Frons, voorhoofd en kraaienpootjes € 355,-
Frons en wenkbrauwlift (beide kanten) € 235,-
Frons en bunny lines € 235,-
Kraaienpootjes en wenkbrauwlift (beide kanten) € 235,-
Putjes, kin en laaghangende mondhoeken € 150,-
Gummysmile(bloot tandvlees tijdens lachen) € 85,-
Wenkbrauwlift € 85,-
Bunny lines € 85,-
Mini-botox onder de ogen € 85,-
Putjes kin € 85,-
Neuspunt lift € 85,-
Omlaag hangende mondhoeken € 85,-
Migraine/ hoofdpijn met botox (light) € 85,-
Migraine/ hoofdpijn met botox (medium) € 150,-
Migraine/ hoofdpijn met botox (intense) € 235,-
Tandenknarsen (eenzijdig) € 150,-
Tandenknarsen (tweezijdig) € 260,-
Overmatig transpireren voorhoofd (light) € 150,-
Overmatig transpireren voorhoofd (medium) € 260,-
Overmatig transpireren oksels € 495,-
Platysma spierbanden in de hals (light) € 150,-
Platysma spierbanden in de hals (medium) € 260,-
   
Botox abonnementen: 10% reductie voor 3 gelijke behandelingen, vooraf te betalen.  

 

Wilt u direct een afspraak maken voor een botox behandeling? Bel dan nu 085 488 1700 of maak een afspraak via onderstaande button. 

afspraak maken  

 

Behandelend arts

Het intakegesprek zal plaatsvinden met drs. Boonen, cosmetisch arts die jarenlange ervaring heeft met botox en fillers. drs. Robert Boonen maakt graag met u een persoonlijk plan, zodat u goed weet wat u te wachten staat. U kunt bij hem terecht met al uw vragen.

Botoxbehandeling

Een botoxbehandeling bij Polikliniek de Blaak duurt gewoonlijk niet zo lang. De botox wordt met een dunne naald in de spiervezel geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de aangezichtsspieren ontspannen, en uw gezicht rustiger oogt. Doordat wij werken met een dunne naald, zult u hier geen littekens aan overhouden.

Na de botoxbehandeling

U zult het resultaat van de botoxbehandeling nog niet direct zien. Na één week zijn de eerste veranderingen zichtbaar en na twee tot drie weken zult u het eindresultaat zien. Na de behandeling mag u twee uur lang niet sporten, liggen of uw gezicht masseren. Tijdens de drie opeenvolgende dagen na de behandeling is het noodzakelijk om gedurende de dag regelmatig de spieren aan te spannen, om zo het gewenste resultaat te behalen.

Resultaat voor rimpels en voorhoofd

Het resultaat van de botoxbehandeling voor uw rimpels en voorhoofd heeft een beperkte duur. Het resultaat is namelijk tot ongeveer zeven maanden zichtbaar. Daarna kunt u weer bij Polikliniek de Blaak terecht voor een vervolgbehandeling. Aangezien u al eens eerder bij ons bent geweest, is uw gezicht voor ons bekend en kunnen wij sneller en beter de vervolgbehandeling uitvoeren.

Resultaat bij zweten en knarsetanden

Wanneer u botox gebruikt tegen overmatig zweten, migraine of knarsetanden zult u veel langer van uw resultaat genieten: het effect duurt dan gemiddeld tien tot twaalf maanden.

Bent u benieuwd wat Polikliniek de Blaak voor u kan beteken op het gebied van botoxbehandelingen? Maak direct een afspraak voor een intakegesprek door hieronder te klikken, of bel 085 488 1700.

 

afspraak maken

 

Quote open

Wat zeggen onze klanten

‘Tijdens het intakegesprek werd ik gerust gesteld en kon ik al mijn vragen stellen. Dat haalde veel onzekerheden bij mij weg. Uiteindelijk heeft de arts mijn kraaienpootjes laten verdwijnen en ik ben hier erg tevreden mee!’.  

Lisa, 45 uit Den Haag

Quote sluiten

De risico’s van een botoxbehandeling

De specialisten en cosmetisch artsen van Polikliniek de Blaak beschikken allemaal over de juiste vakkennis en jarenlange ervaring. Ondanks dat botox een zeer veilige behandeling is, kunnen er bijwerkingen ontstaan. Mogelijke bijwerkingen zijn:

Hoofdpijn

Hoofdpijn verdwijnt vaak na enkele dagen. Heeft u last van migraine en spierspanningshoofdpijn? Dan zult u juist minder hoofdpijn hebben.

Ecchymose

Na de behandeling kunnen er blauwe plekken rondom het gebied waar de botox is geïnjecteerd ontstaan.

Oedeem

U kunt last krijgen van oedeem: dit is een zwelling die een paar dagen na de behandeling rond de ogen kan ontstaan. Dit zal na vijf tot tien dagen ook weer vanzelf verdwijnen.

Wenkbrauwptosis

Wanneer er te dicht in de buurt van uw wenkbrauw wordt geïnjecteerd, kan uw wenkbrauw tijdelijk gaan hangen.

Pijn met slikken

Wanneer er botox is geïnjecteerd in of rond de hals, kunt u moeite hebben met slikken. Dit is echter maar van zeer korte duur.

Misselijk en duizelig

Enkele dagen na de behandeling kan er misselijkheid optreden. Dit is echter zeer zeldzaam. Wij raden een botoxbehandeling af in de volgende gevallen:

  • Bij zwangerschap
  • Bij een antibioticakuur
  • Bij borstvoeding
  • Wanneer u net bent gevaccineerd

Als u lijdt aan Myastenia Gravis, het Lambert Eaton-syndroom of als u overgevoelig bent voor botox is het raadzaam om ons hiervan op de hoogte te stellen.

In een persoonlijk gesprek kunnen we u adviseren over de behandeling of informeren over de eventuele risico’s. Maak direct een afspraak met onze specialist of laat uw nummer achter, zodat wij u kunnen terugbellen.

afspraak maken  

 

Quote open

Wat zeggen onze klanten

‘Ik had al heel lang last van rimpels. Ik had echter nooit gedacht dat ze zo gemakkelijk weg waren te halen. De botoxbehandeling duurde maar 15 minuten en daarna kon ik weer naar huis. Wel moest ik even rustig aan doen, maar het was zeker de moeite waard.’ 

Wim, 53 uit Tilburg

Quote sluiten

Over botox

De benaming botox komt van de merknaam van Botuline Toxine, een stof die op een natuurlijke manier eiwit produceert door de bacterie ClostridiumBotulinum. Deze stof wordt al jaren ingezet als beste middel tegen verjaring. Botox zorgt voor een verlaging van de spierconcentratie. Hierdoor worden rimpels en andere oneffenheden opgevuld. Botox werd voor het eerst in 1973 gebruikt, als middel tegen scheelzien (strabismus). In 1987 ontdekte een oogarts in Canada dat patiënten geen kraaienpootjes meer hadden na een behandeling tegen permanente spasme van het ooglid.

We zijn inmiddels miljoenen injecties verder en er wordt alles aan gedaan om de veiligheid van een botoxbehandeling te garanderen. Bij Polikliniek de Blaak kunt u rekenen op ervaren en vakkundige artsen. 

Routebeschrijvingen

Vestiging Rotterdam

Polikliniek de Blaak
Blaak 243/285
3011 GB Rotterdam

 

 

Openbaar vervoer

Vanaf Station Rotterdam Centraal pakt u metro D richting de Akker. U stapt uit bij metrostation Beurs. Vervolgens loopt u in zuidoostelijke richting op de Coolsingel naar de Westblaak. Sla vervolgens linksaf naar de Blaak en u bent bij Polikliniek de Blaak.

Auto

Via Google Maps kunt u uw route plannen voor als u met de auto komt. U kunt in de buurt van Polikliniek de Blaak parkeren in Parkeergarage Blaak 16, Parkeergarage Markthal, Parkeergarage Blakeburg (alleen mogelijk met Switchpark reservering) of Parkeergarage Beurs. U kunt hierbij betalen met 06-parkeren of kentekenparkeren.

 

Vestiging Rijswijk

Polikliniek de Blaak
Oranjelaan 1
2281 GA Rijswijk

 

 

Openbaar vervoer

Onze vestiging in Rijswijk is goed te bereiken met de tram en de bus.U kunt uitstappen bij tramhalte Herenstraat (lijn 1 en 15) en bushalte Herenstraat (bus 23).

Auto

Komt u met de auto? Plan dan uw route via Google Maps. U kunt parkeren in de directe omgeving van de Oranjelaan. Aan de Herenstraat (aan de overkant) zijn veel parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.

 

Vestiging Tilburg

Polikliniek de Blaak
Gebouw ‘La Vista Duna’
Ketelhavenstraat 39
5045 NG Tilburg

 

 

Auto

Plan uw route via Google maps. Het is mogelijk om gratis te parkeren op het terrein bij het gebouw of op straat in de omgeving.

Lopen

Polikliniek de Blaak in Tilburg ligt op 2 minuten loopafstand van Station Reeshof.

 

Meest gelezen


youtube google instagram twitter facebook

Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies
Klik hier voor meer informatie.

  
Ik accepteer de cookies van deze website.