Even voorstellen: Maxime Breevaart

Sinds kort heeft het team in Tilburg versterking gekregen van de nieuwe huidtherapeut Maxime Breevaart. In de vestiging Tilburg is een groeiende vraag naar professionele huidtherapeutische behandelingen en Maxime zal dit spreekuur verder uitbreiden.

Opleiding en werkervaring?

In 2013 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf het voorjaar 2013 tot voor kort heb ik op veel verschillende plekken waargenomen als huidtherapeut. Vorig jaar januari heb ik mijn eigen praktijk geopend in Almkerk, waar ik 2.5 dagen in de week werk en nu dus ook bij Polikliniek de Blaak.  Ik doe dit alles met veel plezier.

huidtherapeut tilburg maxime breevaart

Waarom werk je bij Polikliniek de Blaak?

 Ik heb voor Polikliniek de Blaak gekozen vanwege de samenwerking met verschillende disciplines zoals de dermatologie, flebologie, chirurgie en andere huidtherapeuten. Het is erg leuk en leerzaam om in zo’n team te werken en het is fijn om altijd een ervaren dermatoloog als dokter Dros te kunnen raadplegen. Er kan makkelijk worden overlegd met alle collega’s om zo tot een goed behandelplan te komen. Daarnaast worden er bij Polikliniek de Blaak veel verschillende soorten behandelingen aangeboden zodat een patiënt bijna altijd wel geholpen kan worden en tevreden naar huis toe gaat. Daarnaast heeft Polikliniek de  Blaak een goede naam in Tilburg, waar ik graag deel van wil uitmaken.

Toekomst?

Ik hoop dat ik de huidtherapie in Tilburg verder kan uitbreiden. Daarnaast hoop ik dat huidtherapie als vakgebied meer bekendheid krijgt. Het wordt nu nog wel eens verward met de schoonheidsspecialist of de fysiotherapeut terwijl dat toch iets heel anders is. Sommige behandelingen moet je bij een gediplomeerd huidtherapeut laten doen en niet bij een schoonheidsspecialist. Gelukkig gaat het steeds beter met de bekendheid van de huidtherapie dus ik zie een mooi toekomst bij de polikliniek.  

 

Afspraak maken bij Maxime Breevaart, huidtherapeut Tilburg? Klik op een van onderstaande mogelijkheden.

Afspraak maken085 - 488 17 00
We bellen u binnen 2 werkdagen terug. Bij geen gehoor ontvangt u een email.