Testimonials

Wij hebben de afgelopen jaren vele mensen mogen helpen met medische klachten of cosmetische wensen. Iedere patiënt is daarbij uniek en mag van ons de beste zorg verwachten, dat is tenslotte ons vak. Toch vinden wij het extra leuk als patiënten de moeite nemen om ons ook schriftelijk nog eens te bedanken of te informeren over het vervolg na een ingreep. Lees hieronder de ervaringen van een aantal van hen.

Wat vinden onze klanten:

mevrouw de Jong na het wegspuiten van kleine spataderen

mevrouw Kooy na een laserbehandeling van spataderen

mevrouw van Vliet bedankt dermatoloog drs. Dros

mevrouw Lepelaar-Dolkemade na een spataderbehandeling

mevrouw van der Pot na een lipoedeembehandeling

mevrouw van Cooten na een spataderbehandeling

mevrouw van der Knoop na een lipoedeembehandeling

 

Mevrouw de Jong na het wegspuiten van kleine spataderen
Ik stoorde mij hinderlijk aan kleine, fijne blauwe spatadertjes op mijn benen. Ik ben hiervoor elders bij meerdere artsen geweest die deze adertjes niet konden behandelen. Het resultaat was telkens teleurstellend. Ook door middel van een oppervlakkige laser gingen de adertjes niet goed weg. Ik had via een vriendin gehoord dat mevrouw Stevens erg goed is in het inspuiten van hele kleine spatadertjes. Ik had de moed al opgegeven, maar wilde het op advies van mijn vriendin het toch nog 1 keer proberen. Mevrouw Stevens was vriendelijk, ze gaf uitgebreide uitleg over de behandeling en het verwachten resultaat, de financiële kosten en de eventuele complicaties.

En nu na twee behandelingen zijn al de spatadertjes weg. Het schijnt dat het inspuiten van kleine cosmetische vaatjes een vak apart is en waar mevrouw Stevens goed in is. Ondertussen zijn er al meerdere vriendinnen bij mevrouw Stevens langs geweest.

 > terug naar overzicht testimonials

 

Mevrouw J. Kooy na een laserbehandeling van spataderen
Ik ben zeer tevreden over de manier hoe ik door mevrouw Stevens ben behandeld. Voor het consult was ik zenuwachtig en bang voor de eventuele behandelingen. Mevrouw Stevens merkte dat ik zenuwachtig was en speelde daar op in en kon mij goed geruststellen. Door haar uitgebreide rustige uitleg heb ik het consult als zeer prettig ervaren. Jammer genoeg moest er een ader bij mij gelaserd worden. Zowel mevrouw Stevens als haar vriendelijke assistente hebben de behandeling duidelijk uitgelegd en mij gerustgesteld. Ze voelen goed aan hoe ze met angstige patiënten moeten omgaan. Op de operatiekamer ben ik hartelijk ontvangen. Iedereen was vriendelijk. De uitleg was goed en ik werd afgeleid met een gezellig praatje tijdens de ingreep. Het team was goed op elkaar ingespeeld en het was duidelijk dat het gehele team veel ervaring had. Mijn complimenten over de kundigheid, professionaliteit en persoonlijkheid. Zowel tijdens de intake, de ingreep als tijdens de nacontrole. Ik zal mijn omgeving zeker adviseren om een afspraak bij de Blaak te maken!

> terug naar overzicht testimonials

Mevrouw van Vliet stuurde een kaartje aan drs. Dros met de volgende tekst:
'Geachte dokter Dros,

Bij deze willen wij u nog een keer enorm bedanken voor de grote steun die u voor ons geweest bent de afgelopen 5½ jaar. Uw attentheid, steun, belangstelling, tijd....

We zullen het nooit vergeten!

> terug naar overzicht testimonials

Mevrouw Lepelaar-Dolkemade stuurde na haar behandeling een fax met de volgende tekst:
'Geachte medewerkers die aan 't linkerbeen van mevrouw Lepelaar hebben meegeholpen, Vanochtend m'n eerste tennisochtend weer gedaan en Prima! Op 22 december gelaserd. Op 5 januari fietsend!! De hechtingen eruit. Niets van gevoeld. Op 8 januari naar Barcelona. Dagen gewandeld, uren door de stad gefietst. Kerken beklommen en helemaal nergens last van. Dat is toch fantastisch. Dit wilde ik even laten weten. Ik kijk al uit naar 2 maanden wanneer ik u m'n rechterbeen mag aanreiken. Wat 'n heerlijke ingreep.'

> terug naar overzicht testimonials

Mevrouw M. van der Pot stuurde na haar Lipoedeembehandeling deze mail:

Beste dokter Boonen,
Dit moet ik toch even kwijt.
Iedere dag kijk ik naar mijn beentjes.
Als ik langs een spiegel loop of als ik mezelf in een etalage ruit zie.
Ik kan je niet genoeg vertellen hoe blij ik ermee ben.
Had stiekem gehoopt dat ze zelfs nog iets dunner waren geworden, over drie maanden kom ik voor controle, dan zien we wel verder.
Maar ik had zulke vetkwabben aan mijn benen hangen, dat is zo’n stuk verbeterd.
En ze zien er zoveel beter uit.
En wat dacht je van de pijn?
In mijn linker been had ik de ergste pijn, en zoveel onrust in de benen.
Dat is zoveel beter geworden en meer rust in de benen.
Wat denk je, wat voor impact het altijd voor mij is geweest, het vreselijke aanzicht ervan? Ik heb nu zeker meer zelfvertrouwen gekregen.
Wat schandalig toch dat er een hoop verzekeraars het niet willen vergoeden.
Want ze beseffen niet wat dit voor ons allen betekent, wat voor ellende wij meemaken en pijnen we hebben. Ik hoop dat je nog velen mensen mag gaan helpen.
Wat zouden wij lipoedeem patiënten er aan kunnen doen, om de verzekeraars te kunnen overtuigen van ons leed en ergernis?

Wat ik ook even kwijt wil, wat een aardige assistentes bij de ingrepen, echte lieverds zoals ze je er door heen loodsen.
En de dames die bij de balie zitten; schatjes zijn het.
Zo ik heb even mijn hart gelucht.
Ik zou zeggen het allerbeste ermee en tot over drie maandjes op de eindcontrole.


Groetjes

> terug naar overzicht testimonials

 

Mevrouw van Cooten tijdens een interview:
“In januari van dit jaar is mijn rechterbeen geopereerd. Ik liep al jaren rond met spataderen omdat ik opzag tegen een behandeling maar ik kreeg steeds meer last van kramp en jeuk. Daarnaast was het een onaangenaam gezicht en werd mijn been steeds dikker. Mijn vriendin was al eerder bij Polikliniek de Blaak geweest en was erg te spreken over de manier van werken daar.

Met een verwijsbriefje van de huisarts meldde ik mij daarom bij fleboloog dr. de Zeeuw van de Blaak. Hij heeft mijn benen onderzocht en kwam tot de conclusie dat een VSP-operatie (crossectomie) nodig was om mijn benen weer helemaal gezond te krijgen.

Op de dag van de ingreep was ik erg nerveus maar gelukkig ben ik geweldig opgevangen door zusters Marjan en Lieke. De operatie was onder plaatselijke verdoving en zij hebben de hele tijd tegen mij aangekletst om mij erdoorheen te helpen. Ook dr. Nijs was erg lief en probeerde mij steeds op mijn gemak te stellen. De operatie duurde drie kwartier en napijn heb ik absoluut niet gehad. Geweldig! Na het verwijderen van de kousen en het verband was het resultaat al goed te zien. Ik ben zo trots als een pauw want het ziet er prachtig uit. “

diagnose spataderen bij fleboloog in Rotterdam

> terug naar overzicht testimonials

Angela Knoop, deelneemster aan het programma 'Naar de Kliniek' stuurde na afloop de volgende brief:

Het gaat met mij uitstekend, ben weer volledig aan het werk binnen de thuiszorg.

Ik heb de operatie als positief ervaren, ondanks dat dit de derde en wel naar mijn idee en gevoel de zwaarste operatie was.

Tijdens de operatie heb ik beslist geen pijn gehad. Alleen de dagen er na gingen wat minder.

De reis van Rotterdam naar Steenwijk verliep goed en heb ik geen pijn of iets gehad. De file`s waren het grootste probleem.

’s Avonds is er een collega geweest en heeft mij geholpen met de verschoning van de elastische kousen en de wondjes.

Je verliest alleen ontzettend veel vocht dat gemengd is met bloed.

Je kunt het haast niet geloven en mensen geloven je haast niet als je het verteld, maar het zijn incontinent matjes vol, echt!!!!

Ik heb veel last gehad van de hematomen (bloeduitstortingen) en heb van mijn huisarts medicatie gekregen tegen de pijn.

Mijn collega`s van de Zorggroep Oude en Nieuwe Land hebben een dag of 4 geholpen met de verzorging van de wondjes en het helpen verschonen van de elastische kousen.

Was een ervaring op zich om nu eens aan de andere kant van de zorgverlening te staan.
Ik heb dit niet als vervelend ervaren, zo men wel eens denkt, als je pijn hebt en je ziet tegen je eigen verzorging aan dan ben je dankbaar als andere je kunnen helpen.

Ik heb ongeveer 2 weken niet gewerkt, bij de andere twee operaties was ik met een week al weer aan het werk als verzorgende IG en praktijkinstructeur.

Ik kan weer fietsen en heerlijk bewegen zonder hinderlijke pijnen of stuwende, stekende pijnen.

Veder kan ik ’s nachts heerlijk door slapen, zonder wakker te worden van stekende krampen.

Ik had de meeste nachten wel 4 a 5 keer per nacht kramp.

Iedereen dit ik ook maar spreek zegt dat ik er nu goed uit zie niet alleen lichamelijk is het te zien maar mijn ogen stralen ook weer.

Geestelijk maak je ook een hele ontwikkeling door en ik denk dat je er alleen maar sterker van wordt.

Men moest eens weten hoe dankbaar ik dokter Boonen en prof Neumann ben. In het bijzonder dokter Boonen dankzij hem ben ik nu weer wie ik ben.

Dokter Boonen heeft mijn operaties betaald, de zorgverzekeraar niets, nee niets.

De ziekte die ik heb komt niet voor in hun DBC code dus is het einde verhaal en betalen ze ook niet de operatie`s.

Het is diep triest dat dit voorkomt in onze maatschappij en ik zal heus wel niet de enige zijn.

Ik hoop, dat ik door mee te hebben mogen werken aan deze uitzending er ogen open gaan en dat er mensen zijn die de zelfde ziekte hebben als mij de moed niet moeten opgeven.

Laat de diagnose vaststellen door prof neumann en laat je dan door verwijzen naar dokter Boonen, echt doe het.

Ik heb heel wat moeten bellen en vechten en af en toe had ik ook geen moed meer om door te gaan.

Het enige wat ik niet wilde was de rolstoel en dat gaf mij de wilskracht en doorzettingsvermogen om door te gaan.

Ik kan een zwart hoofdstuk in mijn leven voor een deel afsluiten, die rolstoel is verleden tijd!!!!!

Groetjes angela

> terug naar overzicht testimonials

 


youtube google facebook twitter